Cene paketa

IZABERI SKY PAKET

Odabirom bilo kod paketa korisnik dobija u ceni neograničenu telefonsku i RDS podršku 24/7 kao i pravo na nove verzije programa.

SHOP PAKET

EUR19/ MES
1x SKY POS SHOP
~ SKY OFFICE
~ SKY MOBILE
24h/7 dana podrška
Nove verzije programa
POPULARNO

BAR PAKET

EUR29/ MES
1x SKY POS BAR
~ SKY OFFICE
~ SKY MOBILE
24h/7 dana podrška
Nove verzije programa

REST PAKET

EUR39/ MES
1x SKY POS REST
~ SKY OFFICE
~ SKY MOBILE
24h/7 dana podrška
Nove verzije programa

WEB shop PAKET

EUR39/ MES
1x SKY OOS
1x SKY CMS
1x SKY Hosting
24h/7 dana podrška
Nove verzije programa

DODATNA REŠENJA I LICENCIRANJE

SKY TABLET APLIKACIJA

SKY TABLET aplikacija licencira se kao i SKY POS aplikacija jer poseduje iste funkcionalnosti. Korisnik može da bira da li želi u svoj paket da stavi SKY POS ili SKY TABLET aplikaciju. Svaka dodatna licenca obračunava se 50% od vrednosti paketa.

VIŠE PRODAJNIH MESTA

Ukoliko korisnik ima više prodajnih mesta u istom poslovnom objektu, može koristiti dodatne SKY POS ili SKY TABLET licence, po ceni od 50% od vrednosti paketa po dodatnom prodajnom mestu, a može izabrati i SKY TOUCH aplikaciju po važećem cenovniku.

SKY OOS I SKY CMS APLIKACIJE

SKY OOS  (Ordering Online System) i SKY CMS (Content Managment System) aplikacije licenciraju se po web prodajnom mestu odnosno domenu. Aplikacije možete koristiti nezavisno ukoliko ne posedujete SKY POS programska rešenja ili možete koristiti uz REST paket.

IMPLEMENTACIJA PROGRAMA

Implementacija programa podrazumeva unos šifarnika arikala, crtanje stolova, definisanje prodavaca, načina plaćanja, normativa.., izlazak na teren, postavljenje opreme, obuka zaposlenih i puštanje u rad. 
Cena implementacije zavisi od zahteva korisnika i kreće se od 99 EUR jednokratno. 

SKY TOUCH APLIKACIJA

SKY TOUCH aplikaciju možete koristiti uz BAR ili REST paket. Cena za 3 licence iznosi 50% od paketa, za 5 licenci iznosi 75%, a cena za 7 licenci iznosi 100% od vrednosti paketa. Ukoliko korisnik ima potrebe za više od 7 licenci, cena se direktno ugovara.

VIŠE POSLOVNIH JEDINICA

Ukoliko korisnik ima više poslovnih jedinica, na više lokacija, ostvaruje pravo na popust u iznosu od +5% od vrednosti izabranog paketa, za svaku poslovnu jedinicu.
Primer: druga poslovna jedinica 5%, treća 10%, četvrta 15%, peta 20% popusta. Ukoliko korinsik ima više od pet poslovnih jedinica dogovara se posebna cena paketa.

SKY STORE APLIKACIJE

Ukoliko ste korisnik WEB SHOP paketa moguće je poručiti izradu aplikacija za Android i IOS prodavnice. Aplikacije se namenski brendiraju i postavljaju za korisnika. Cena licence iznosi dodatno 19 EUR mesečno za Android i 19 EUR mesečno za IOS aplikaciju. Cena izrade STORE aplikacije zavisi od zahteva i kreće se od 199 EUR jednokratno.

INTEGRACIJA SA RAČUNOVODSTVOM

Korisnicima pružamo mogućnost automatizacije procesa sa računovodstvom, tako što smo napravili sistem razmene podataka između računovodstvenih programa i SKY OFFICE aplikacije. Cena zavisi od nivoa integracije, računovodstvenog programa i dogovara se po projektu.

Niste sigurni koji paket je pravi za vas?

Ukoliko ne možete da se odlučite za ponuđeni paket licenci, pošaljite nam upit kako bi Vam pomogli da donesete pravu odluku.