Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Fioka za novac STAR mPOP

Fioka za novac STAR mPOP

STAR mPOP - Fioka za novac sa integrisanim POS štampačem

 

Ako Vam je potrebno kompaktno rešenje za izdavanje računa i čuvanje novca, ovo je idealan sistem za Vas. Naime, mPOP serija POS opreme u sebi integriše vrhunsko rešenje za POS štampu i fioku za novac. Lako se prenosi i montira i podržava rad sa bilo kojim POS sistemom zasnovanim na tabletu ili mobilnom aparatu.

STAR mPOP serija je jednostavna i elegantna, ali puna intuitivnih karakteristika i prefinjenog dizajna. Sa samo 10 cm visine i 30 cm širine, mPOP se lako prenosi i nudi savremenu alternativu tradicionalnoj kasi ili EPOS sistemu za prodavnice, kafiće, salone, prodavce ulične hrane i kombije sa hranom. STAR mPOP se može lako pričvrstiti na bilo koju radnu površinu ili se može pričvrstiti ispod pulta.


Prednosti korišćenja STAR mPOP fioka za novac

 

Ultimativno mPOS rešenje

Jedinstveni termalni štampač računa od 58 mm i kompaktna fioka za novac idealni za mobilni POS i mobilno plaćanje u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Izvanredna povezanost i dizajn

Star mPOP™ je jedinstveni kombinovani štampač računa i fioke za gotovinu za mPOS i Tablet POS, jednostavan i elegantan, ali pun ergonomskih rešenja. 

Uz Bluetooth ili USB-C povezivanje, mPOP će se povezati sa Apple®, Android i Windows tabletima ili pametnim telefonima i potreban je samo jedan kabl za napajanje za rad.

Prepun funkcija

mPOP® kombinuje više stvari u sebi - termalni štampač računa sa lakim umetanjem papira korišćenjem po principu ubaci i odštampaj, tehnologiju ravnog štampanja i fioku za novac sa više konfiguracija za novčanice i kovani novac.

Povežite USB pribor

Jednostavno povežite USB skener ili ekran za kupce preko jednog od dodatnih USB portova.

Kompaktan i svestran

mPOP je kompaktan, ali pun korisnih funkcija sa pametnim usmeravanjem kablova i direktnim punjenjem tableta kako bi se kablovi sveli na minimum – idealno za male šaltere, salone, kamione sa hranom, kafiće i pokretne prodavnice.

Vaš izbor softvera

Povežite se na iOS, Android i Windows tablete pomoću POS softvera po izboru. Provajderi softvera za maloprodaju i ugostiteljstvo širom sveta prilagodili su svoje softvere za rad sa Star mPOP opremom. Kod nas je Sky POS optimizovao svoj POS program za rad sa mPOP sistemom, kako bi stvorili kompletno POS rešenje.

Bluetooth ili USB

Povežite se sa tabletom po vašem izboru preko Bluetooth ili USB-C mPOP modela. mPOPCI USB model uključuje direktno USB-C povezivanje sa iOS i Android AOA tabletima i mobilnim uređajima za komunikaciju podataka i punjenje.

 

Karakteristike serije fioka za gotovinu STAR mPOP

 

 • Jedinstveno MPOS rešenje. Kombinovani štampač računa i fioka za gotovinu kompatibilan sa širokim spektrom softvera za maloprodaju i ugostiteljstvo, pogotovu sa Sky POS programom.
 • Ultra kompaktan sa minimalističkim rešenjem po pitanju  kablova, lak za održavanje a pri tom vrlo elegantnog dizajna.
 • Pouzdan termalni štampač širine 58 mm i brzinom od 100 mm/sekundi sa lakim ubacivanjem papira na vrh i automatskim sekačem kao standardom.
 • Funkcionalna kompaktna fioka za novac sa brzim otpuštanjem fioke, multi-konfigurabilnim pregradama za novčanice i kovani novac.
 • mPOP Bluetooth model za Bluetooth povezivanje sa iOS, Android i Windows uređajima: USB-B, USB-A 1,5A x 2, USB-A 0,5A x 2, Bluetooth
 • mPOPCI USB-C sa jedinstvenom vezom „Podaci i punjenje“ za uređaje koji podržavaju iOS i Android AOA: USB-C, USB-B, USB-A 0,5A x 1
 • Pregledan LED ekran za informacije o statusu kao što je kraj trake za papir, status Bluetooth uparivanja itd.
 • Dodatni USB portovi za spoljne uređaje kao što su skener i ekran koji informiše korisnike usluga.
 • Sigurna stezaljka za novac i nosač ispod pulta.
 • Lako se dodaje  druga fioka za gotovinu (samo mPOP Bluetooth model)
 • Opcioni dodaci uključuju SCD222 ekran za kupce, skenere bar kodova, postolje za tablete...

 

Dostupnost: Na stanju svi modeli

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju STAR mPOP

Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?
Pozovite broj telefona
021 327 0 500 & 011 455 0 005
ili popunite kontakt formu ispod