Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print3

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print3

STAR mC-Print3 predstavlja moćnu seriju termalnih štampača


Termalni štampači kompanije Star, serije mC-Print3 krase izuzetno napredne i sofisticirane karakteristike što im daje visoka funkcionalnost. Moderni i pouzdani, olakšaće Vam svakodnevnu rutinu i ubrzati poslovne procese. Primenom svih tih mogućnosti, učinićete Vaše poslovanje konkurentnijim i boljim.
Dizajnirani su tako da se vrlo efektno uklapaju u svaki ambijent i svojom elegancijom dodatno oplemenjuju prostor. 


Benefiti primene mC-Print3 termalnih POS štampača


Štampajte brzo i lako sa bilo kog uređaja

STAR-ovi štampači iz serije mC-Print3 imaju obilje savremenih mogućnosti. Između ostalog podržavaju rad i sa tradicionalnom i sa tablet varijantom POS opreme. Nikakav problem im nije da se štampa u lokalu ili direktno iz aplikacija sa Claud-a ili WEB-a. Sa najširim spektrom interfejsa koji su trenutno dostupni, mC-Print3 štampači obezbeđuju besprekorno povezivanje bilo da štampate sa računara, laptopa, tableta ili mobilnog telefona.


Povežite svoje uređaje i bez WiFi konekcije

Starova jedinstvena SteadyLAN tehnologija konekcije kombinuje razmenu podataka, punjenje i mrežno povezivanje direktno sa POS tabletima - bez potrebe za WiFi konekcijom. Praktično, objedinjuju se stabilnost kablovske konekcije i fleksibilnost tablet POS sistema.


Štampajte bilo gde pomoću CloudPRNT tehnologija

Pomoću Star-ove CloudPRNT tehnologije sada je moguće inteligentno štampanje, bez ikakvih drajvera. Imate mogućnost štampanja direktno iz lokalnog web pregledača ili sa web servera - sa bilo koje povezane mreže direktno na Star štampače, ma gde da su oni. Praktično, ovime se postiže mnogo veća fleksibilnost za daljinsko štampanje računa i naloga pomoću standardnog štampača računa bez komplikovanih mrežnih konfiguracija.


Mogu poslužiti kao HUB za ostatak periferije

Star-ovi mC-Print3 štampači imaju konektor za fioku za novac, konektor za zujalicu plus 2 dodatna USB host porta za povezivanje dodatnih perifernih uređaja kao što je Star-ov SCD222 ekran za korisnike i niz 1D i 2D skenera bar kodova ili RFID uređaja. To znači da štampač može efikasno da igra ulogu lokalnog HUB-a, kontrolišući niz perifernih uređaja. Dodatno, moguće je povezivanja tableta i punjenje u isto vreme.


Jednostavno podešavanje i integracija

Star-ova tehnologija StarPRNT svodi svako podešavanje na trivijalnost, a povezivanje preko Bluetooth i Ethernet konekcije izuzetno brzim i jednostavnim.
Dostupni su iOS i Android uslužni programi sa onlajn priručnicima i dijagnostičkim alatima za podršku.
Nisu zaboravljeni ni programeri, kojima su na raspolaganju Star-ovi API-ji koji olakšavaju integraciju više proizvoda, bez obzira o kom operativnom sistemu se radi -  Windows, iOS, Android ili Linux. Ovo, zajedno sa podrškom Star-ovog iskusnog tima tehničke podrške, omogućava integraciju sa specifičnim platformama ili aplikacijama zasnovanim na webu.

Tehničke karakteristike serije mC-Print3 štampača


Kao i svi vodeći svetski proizvođači, kompanija Star se potrudila da u svoj asortiman uvrsti različite varijante proizvoda iz iste serije, kako bi kupcima dala mogućnost da izaberu baš onaj proizvod koji njima najviše odgovara. Ipak, postoje glavne karakteristike serije koje su zajedničke za sve varijante i njih ćemo Vam ukratko prezentovati.
Seriju mC-Print3 čine različiti modeli termalnih štampača koncipiranih tako da možete da izaberete baš onakav štampač koji se najbolje uklapa u Vaše poslovno okruženje. Izbor je veliki, na Vama je da odlučite. 

Karakteristike:

Brzina štampe 250 mm/sec.
Rezolucija štampe 203 dpi
Širina papira 80mm (58mm pomoću graničnika za papir)
Debljina papira 0.053mm – 0.075mm
Senzori kraj trake, blizina kraja trake i otvoren poklopac
Autosekač predviđeno do 2 miliona odsecanja
Pouzdanost štampe podržana štampa do 60 miliona linija
Konekcije
(u zavisnosti od modela)
USB, iOS USB sa SteadyLAN, USB-C sa SteadyLAN, Ethernet i Bluetooth
Dimenzije 132 x 140 x 125mm
Težina 1.56kg
Boja uređaja crna i bela (u zavisnosti od modela uređaja)


Dostupnost: 
Na stanju

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju STAR mC-Print3