Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

All In One računar HP Engage Express

All In One računar HP Engage Express

HP Engage Express
Kiosk sistem za samouslužnu prodaju

 

Ovaj sistem omogućava da potrošač potpuno samostalno, bez prisustva kasira ili drugog osoblja, izvrši plaćanje izabrane robe ili usluga. Sam proces je apsolutno isti kao i kad naplatu vrši kasir za kasom. Neophodno je skenirati bar kodove (ili izabrati proizvod na ekranu osetljivom na dodir), platiti karticom i dobiti fiskalni račun za to. 

Mogućnost samouslužne, potpuno automatizovane naplate roba i usluga postoji već godinama. Naravno, ovakav vid naplate bez bliskog fizičkog kontakta sa kasirom i drugim osobama, doživeo je pravu ekspanziju u pandemijskim uslovima koji su srećom, iza nas. Taj period poslovanja, zauvek je izmenio svest i navike - i prodavaca i potrošača. Zato ne čudi što i dalje raste trend nabavke ovakve vrste opreme i u vanpandemijskim uslovima.


Komponente HP Engage Express kiosk sistema


Ovakvi sistemi, poznati i kao kiosk računari, predstavljaju funkcionalnu celinu koja u sebi sadrži svu neophodnu opremu za samouslužnu naplatu.

Konkretno, HP Engage Express kiosk sistem je sastavljen od:

 • All In One računara - moćan računar (HP Engage One PRO serije) sa integrisanim ekranom osetljivim na dodir i mogućnošću različitog prilagođavanja uslovima u samom objektu
 • POS softvera
 • Skenera bar kodova
 • POS terminala za plaćanje karticama
 • POS štampača za izdavanje fiskalnih računa 
 • Postolja - kućišta koje integriše svu opremu (različitih oblika i mogućnosti)   
 • Dodatne opreme po izboru (čitač otisaka prstiju, vaga, komunikaciona oprema, držač za korpe...)

HP Engage Express kios sistemi su se sjajno pokazali u oblasti POS sektora. Na duži rok Vam rešavaju sve izazove vezane za Vaše poslovne procese oko naplate dobara i usluga. Pažljivo su dizajnirani da svojom estetikom dodatno stilski oplemene Vaš poslovni prostor. 

Sky POS je zvanični HP Business Partner i zato je u prilici je da Vam ponudi po jedinstvenim uslovima da kombinujete najbolje iz njihove ponude. Rado ćemo Vam pomoći da otklonite sve nejasnoće i dileme koje imate i da na brz i efikasan način završite sve na jednom mestu. 

 

Napravite HP Engage Express kiosk sistem po svojoj meri

 • All in One računar

Dimenzionišite sam HP Engage One PRO All In One računar prema Vašim potrebama. Procesor, ekran, portovi - izaberite prema sopstvenim biznis performansama.

 • Postolja-kućišta

Potrebno Vam je samostojeće - visoko postolje, ili niže - prilagođemo već postojećoj radnoj površini, ili sa mogućim proširenjima sa strane za dodatne periferije, ili da komunikaciono čvorište sa portovima bude baš u visini displeja ... 

 • Ostatak HP Engage Express kiosk sistema

Samostalno ili u saradnji sa nama, konfigurišite sistem sa integrisanim periferijama optimalan za Vaše poslovanje (varijante softvera, čitača magnetnih traka, skenera bar kodova, štampača). 

 • Dodatna oprema

Naveli smo obavezne delove ovog sistema, ali baš bi bilo dobro da ima i čitač otisaka pristiju. Ili da korisnik može da ima dodatni prostor da može da stavi korpu dok skenira svoje proizvode. A Vagu? Naravno da ako Vam to zaista i treba, lako može da postane deo ovog sistema. Time bitno ergonomski i estetski oplemenjujete samo radno mesto, u skladu sa Vašim potrebama. Izbor je veliki.

 

Benefiti primene HP Engage Express kiosk sistema


Primenom HP Engage Express sistema postižu se značajne uštede u poslovanju. Pored toga, napredne tehnologije iz dana u dan ulaze u našu stvarnost sve više i velika je verovatnoća da Vaša konkurencija već radi na njihovoj implementaciji. 

 • Smanjenje troškova poslovanja 

Automatizacijom i preraspodelom poslova personala otvaraju se nove mogućnosti za uštede i konkuretno poslovanje.

 • Mere lične zaštite

Nivo higijensko bezbedonosnih mera u vreme COVID 19 pandemije znatno je uticalo na samo poslovanje mnogih privrednih subjekata. Sjajno bi bilo da Vaše poslovanje u svakom trenutku bude spremno za sve buduće potencijalne izazove u tom smislu.

 • Brža usluga

Ništa ne odbija klijente više od čekanja u redovima. Primenom ovog sistema, redovi postaju prošlost, a samim potrošačima se omogućava aktivnija uloga i veći stepen slobode koji ih svakako stimuliše da opet dođu u Vaš objekat. 

 • Upravljanje troškovima gotovine

Ovakva naplata ne samo da ubrzava vreme opsluge klijenata, već i smanjuje količinu gotovog novca u opticaju. To bitno umanjuje i Vaše troškove i obaveze oko upravljanja njime. 

 • Marketing aktivnosti

Iskoristite ovaj sistem i u trenucima kada ne opslužuje klijente. Informišite korisnike o Vašim kampanjama, loyality programima, akcijama... 

 • Utisak modernog i estetski nadahnutog poslovanja

Primenom sistema, otvarate vrata savremenim trendovima poslovanja i ogromnoj ciljnoj grupi koja je navikla da sve radi samostalno i u dva klika. Takvi klijenti, danas i u budučnosti će činiti većinu.

 

Karakteristike HP Engage Express kiosk sistema

 • Vrhunski All In One računar 

Srce sistema čini HP Engage One PRO - dokazani All In One računar. Oni su idealni za primenu u POS sektoru. Baš na način kako to Vama odgovara. Postoji veliki izbor opcionih dodataka iz obimnog ekosistema koji prati ove računare. Takođe, dizajnirani su tako da postoji bezbroj mogućnosti individualnog podešavanja i prilagođavanja. 

 • Prilagodljivost HP Engage Express kios sistema Vašim potrebama

Sistem se može upotrebiti na mnogo načina, shodno Vašim potrebama. Tri veličine ekrana, kao i mogućnost različite orjentacije - izaberite sami ono što najbolje odgovara uslovima na radnom mestu. Naravno postoji i mogućnosti podešavanja nagiba i visine postolja u punom opsegu, kao i mnogo priključaka za dodatnu opremu. Sve to čini sistem maksimalno adaptivnim na svako radno okruženje. 

 • Svaki detalj je tu sa razlogom

Namenski dizajn i sofisticirana izrada u elegantnom aluminijumskom okviru, u crnoj ili beloj boji, bez viška kablova, kako bi radni prostor bio što uredniji. Ekran ima potpunu vidljivost pod bilo kojim svetlom zahvaljujući primenjenoj tehnologiji protiv odsjaja, a osteljivost na dodir je trenutna.

 • Mogućnost velikog izbora postolja i nosača

Napravite estetski i ergonomski idealno rešenje baš za Vaš prostor. Broj kombinacija je ogroman. Koje god rešenje da odaberete, sigurni smo da ćete vizuelno plemeniti okruženje.

 • Brze performanse za ultra brze transakcije

Moćni procesori, Intel® Core™ i9 procesor do 10. generacije i optimizovane termičke karakteristike omogućavaju HP Engage One Pro All In One računarima da brzo i lako ispune svaki Vaš zahtev. Podignite produktivnost i profitabilnost do krajnjih granica. Pri tom su ovu računari neverovatni tihi, a sa opcionim Intel® vPro®, možete daljinski upravljati svojim sistemom.

 1. Vrhunski FHD ekran osetljiv na dodir 

Primenom najnovijih tehnologija displej ovih računari nema problema sa odsjajem svetlosti. U ponudi su dijagonale od 15,6", 19,5" i 23,8" inča i ima osvetljenost do 625 niti za kristalno jasnu čitljivost u svim uslovima osvetljenja.

 • Besplatan marketing panel

Iskoristite ovaj sistem i u trenucima kada ne vrši naplatu. Plasirajte neke informacije ili marketinške kampanje preko displeja, informišite klijente o Vašim kampanjama, popustima, loyality programima...

 • Pouzdanost koja Vam je potrebna

Računari su dizajnirani da prođu rigorozno testiranje vojnih standarda, otporni su na prašinu i prodor tečnosti, i mogu izdržati čestu dezinfekciju. Imaju IP44 standard. Napredne bezbednosne funkcije su uključene i pomažu da Vaši podaci, uređaji i klijenti budu bezbedni i zaštićeni.

Pokrenite zahtevna softverska rešenja sa lakoćom uz Intel®Core™ procesora 10. generacije koji pruža moćne performanse i neverovatnu produktivnost.

 • Napravljen u skladu sa najvišim ekološkim standardima

Pojedini delovi ovih računara su napravljeni i od plastike iz okeana i reciklirane plastike. Metalni delovi su takođe pogodni za recikliranje.

 • Pouzdano rešenje i za sadašnjost i za budućnost

Sa petogodišnjim životnim ciklusom proizvoda i 10-godišnjim radnim vekom, pružajuće Vam bezbrižnost koju zaslužujete.

 • HP-ove najnaprednije bezbednosne funkcije 

Računari standardno dolaze sa vrlo savremenim bezbedonosnim opcijama, uključujući HP BIOSphere Gen6 sa automatskim ažuriranjima i bezbednosnim proverama i HP Sure Start, HP Sure Run, HP Sure Click i još mnogo toga.

 • Rade potpuno tiho i bez zagrevanja

Najmodernije metode upravljanja toplotom Vam donose izuzetano izbalansiran termalni dizajn, koji održava Vaš sistem hladnim i optimizuje energetsku efikasnost. Pri tome, rade neverovatno tiho.

 

Tabela karakteristika HP Engage Express kiosk sistema

Operativni sistemi Windows 10 IoT Enterprise 2019 LTSC
Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC
Windows 11 PRO
Familija procesora Intel® Celeron® processor
Intel® Pentium® processor
10th Generation Intel® Core™ i3 processor
10th Generation Intel® Core™ i5 processor
10th Generation Intel® Core™ i7 processor
10th Generation Intel® Core™ i9 processor
Memorija  4-64 GB DDR4-2666 SDRAM
Hard disk 128 GB PCIe® NVMe™ SSD
256 GB PCIe® NVMe™ SSD
Displej 39,6 cm (15,6") dijagonala, FHD (1920 x 1080), ostljiv na dodir, IPS, anti-odsjaj, 400 niti, 45% NTSC
49,5 cm (19,5") dijagonala, FHD (1920 x 1080), osetljiv na dodir, VA, protiv-odsjaj, 450 nita, 72% NTSC
Audio Integrisani HD audio with Realtek ALC3228 codec sa satndardnim integrisanim zvučnicima i stereo džekom za slušalice
Portovi i konektori Glava ekrana:
1x audio-izlaz; 2 SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije
2x SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije (HP mirovanje i punjenje)
1x RJ-45 USB NIC; 1140W port za prenos podataka

Sa strane:
1x Slot za sigurnosnu bravu

Interno:
1x SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije

Opcioni portovi: 
Advance hub: [1 konektor za kasetu; 3 USB 2.0 Tipe-A; 2 serijska, 4 SuperSpeed USB Tipe-A10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1 DC konektor, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® 5Gbps brzina signalizacije (27W USB napajanje, Alt Mode DisplayPort™ ™), 1 140W data port]. 

Čvorište u stubu: [3 SuperSpeed USB Tipe-A 10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1 DC konektor, 2 USB 2.0 Tipe-A, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® Brzina signalizacije od 5Gbps (27V USB napajanje, alternativni režim DisplayPort™ ™), 1 port za prenos podataka od 140 W]. 

Vesa čvorište: [3 SuperSpeed USB Tipe-A 10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1DC konektor, 2 USB 2.0 Tipe-A, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® Brzina signalizacije 5Gbps (27W USB napajanje, alternativni režim DisplayPort™), 1 port za prenos podataka od 140 W].

Komunikacije:
Intel® I219-LM GbE, vPro®; Realtek RTL8153AH GbE
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) and Bluetooth® 5.2 bežično, vPro®
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2)and Bluetooth® 5.2 bežična kartica, non-vPro®
NFC Mirage WNC XRAV-1
Radno okruženje Radna temperatura: 10 do 10°C
Radna vlažnost vazduha: od 20% do 85% RVV
Bezbednosni menadžment HP Sure Sense
HP Sure Click (Standard)
HP Sure Admin
HP MIK (SCCM integracija)
HP Image Assistant
HP BIOSphere sa SureStart Gen6
HP Client SecuritiManager Gen7
HP Sure Recover Gen3
HP Sure Run Gen3
Dimenzije 39,76 x 2,64 x 24,1 cm (landscape)
39,76 x2,64 x 24,1 cm (portrait)
49,48 x 2,94x 29,26 cm (landscape)
49,48 x 2,94 x 29,26 cm (portrait)
60,50 x 2,94 x 33,99 cm (portrait)
Težina 3,37 kg (modeli sa ekranom od 15,6 inča)
5,70 kg (modeli sa ekranom od 19,5 inča)
6,8 kg (modeli sa ekranom od 23,8 inča)
Napajanje 280 W eksterni Smart AC adapter za napajanje

 

Dostupnost modela: Po narudžbini

SKY POS je zvanični HP Business Partner

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju HP Engage Express