Integracija za računovodstvo

Odbijate klijente iz
ugostiteljskog / maloprodajnog
sektora jer vam oduzimaju previše resursa i nisu profitabilni?

Potrebno Vam je automatizovano i sigurno rešenje kojim ćete
olakšati posao, ubrzati procese i sa osmehom dočekati
klijente iz ugostiteljstva i maloprodaje.

MOŽDA SE PITATE KAKO?

JEDNOSTAVNO! SA SKY POS REŠENJEM!

Kako će te znati da li je Sky POS PRAVO REŠENJE za vas?

Ako osećate u poslovanju da:

 • imate problem na popisinim listama,
 • imate problem sa normativima i potrošnjom,
 • prekucavate dnevne izveštaje,
 • tražite grešku u kalkulacijama i nivelacijama,
 • imate previše papira i obaveza.

Sky POS integracije obezbeđuju računovođama da klijenti sami vode robni deo poslovanja, brinu o normativima, kalkulacijama a kao rezultat toga računovođa po zaključku dana dobija u svom programu dnevne izveštaje kao i sve robne i finansijske promene.

Naši integrisani programi mogu da naprave razliku u korisničkom iskustvu i finansijskom učinku koji pružate. Sa pojačanom konkurencijom u sektoru ugostiteljstva i trgovine, u poslednje dve godine, integrisani sistemi su postali izuzetno značajni, danas više nego ikad.

Automatizacija

Kompletan prenos podataka između SKY POS-a i računovodstvenog programa, potpuno automatski.

Automatizacija procesa obezbeđuje kompletan prenos podataka između SKY POS-a i računovodstvenog programa.

U radu koristimo različite procese i integracije sve sa ciljem da prilagodimo sistem kako korisniku tako i knjigovodstvenim agencijama.

Neki od procesa i smerova integracija:

FINANSIJSKA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje finansijskih knjiženja u računovodstvenom programu.

ROBNA INTEGRACIJA ZA MALOPRODAJNO SKLADIŠTE BEZ ZALIHA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program gde se automatizuje proces prenosa zalihe sa veleprodajnog skladišta na maloprodajno skladište i vrši potrošnja iste na osnovu prodaje, kako bi maloprodajno skladište bilo bez zaliha na kraju dana.

ROBNA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program po dogovorenom scenariju.

ROBNO-PROIZVODNA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program gde se vrši raspisivanje radnih naloga po sastavnicama, automatski prenose zalihe sa skadišta gotovog proizvoda i veleprodajnog skadišta na maloprodajno skladište kao i potrošnja zaliha na osnovu prodaje sa maloprodajnog skadišta.

Postojeće integracije Sky POS-a

Već duže vreme postoje rešenja koja pomažu da se smanji gubitak vremena na prenose, usklađivanja, ispravljanje grešaka i sl. Nema potrebe da se sve radi na teži način, uz sad dostupnu tehnologiju, koja je tu da učini Vaše poslovanje mnogo efikasnijim.

SkyPos Minimax

MiniMax

Integracija Sky POS-a i Minimax-a omogućava automatizaciju procesa u računovodstvu i maloprodajnim/ugostiteljskim objektima. Kada integrišete POS sa svojim računovodstvenim softverom, više ne morate da vodite ručno knjigovodstvo i usaglašavanje, čime štedite svoje vreme i novac, ali i izbegavete glavobolje kada se približi poreska sezona. Sva knjiženja su automatska.

Integracija SKY POS rešenja i Minimax-a omogućava klijentima i knjigovođima da rade na istom setu podataka i imaju pravrovremene informacije po svojoj meri i potrebama.

SkyPos DataLab Pantheon

DataLab Pantheon

Poslovni program za knjigovodstvene agencije Obračun PDV-a, obračun zarada, izveštaji državnim institucijama, bilansi i putni nalozi, knjiženje i velika baza klijenata mogu biti recept za haos u knjigovodstvenoj agenciji. Moćan knjigovodstveni program PANTHEON Accounting uvodi harmoniju u radni dan i poboljšava efikasnost knjigovodstva.

Rad se obavlja brzo i automatizovano uz manje stresa pri pripremi izveštaja!

SkyPos Calculus

Calculus

Poslovni softver po meri vašeg uspeha.
ERP Calculus 12 prvenstveno ima za cilj da reši probleme širom preduzeća, a ne problem samo jednog odeljenja ili poslovnice. Cilj mu je da poboljša efikasnost preduzeća unapređenjem poslovne logike.

API integracija između Sky POS-a i Calculusa predstavlja moćan alat koji može uspešno odgovoriti na najzahtevnije zadatke. Razmena podataka u realnom vremenu samo je jedan od benefita integracije.

Zašto Sky POS

Neke od glavnih prednosti
integrisanih sistema su:

 • Smanjenje troškova
 • Optimizacija procesa poslovanja
 • Pristup podacima u realnom vremenu
 • Nove metode upotrebe novonastalih podataka…

Finansijska i vremenska ušteda je, bez dileme, među najatraktivnijim benefitima koje donose sistemi integracija, a za njom sledi optimizacija efikasnosti procesa i pojednostavljenje operacija.

INTEGRACIJA PO ŽELJI - MOŽE!

Raspoloženi smo za nova partnerstva i nove integracije, posebno sa knjigovodstvenim agencijama.

Svaki dobro integrisan sistem otvara vrata novim mogućnostima. Više podataka znači i više metrike i analize, što implicira unapređenja, poboljšanja i druge pozitivne promene. Bitno je da vaši klijenti mogu da pristupe i zahtevaju potrebne informacije u bilo kom trenutku.

Benefiti integracije sa knjigovodstvom mogu biti mnogobrojni:

 • štedi vreme knjigovođama,
 • niži troškovi,
 • precizniji podaci,
 • nadzor nad podacima,
 • obezbeđena podrška 24/7.

Mi investiramo - vi zarađujete.

Ako smo Vas uverili u kvalitet Sky POS sistema, nudimo Vam mogućnost da zajedno krenemo u pravcu efikasnijeg poslovanja u vidu partnerstva koje možemo da vam ponudimo.

Prodajte više, štedite više, zaradite više!

Prijavite se za sastanak