Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Integracija za računovodstvo

Odbijate klijente iz
ugostiteljskog / maloprodajnog
sektora jer vam oduzimaju previše resursa i nisu profitabilni?

Potrebno Vam je automatizovano i sigurno rešenje kojim ćete
olakšati posao, ubrzati procese i sa osmehom dočekati
klijente iz ugostiteljstva i maloprodaje.

MOŽDA SE PITATE KAKO?

JEDNOSTAVNO! SA SKY POS REŠENJEM!

Kako će te znati da li je Sky POS PRAVO REŠENJE za vas?

Ako osećate u poslovanju da:

 • imate problem na popisinim listama,
 • imate problem sa normativima i potrošnjom,
 • prekucavate dnevne izveštaje,
 • tražite grešku u kalkulacijama i nivelacijama,
 • imate previše papira i obaveza.

Sky POS integracije obezbeđuju računovođama da klijenti sami vode robni deo poslovanja, brinu o normativima, kalkulacijama a kao rezultat toga računovođa po zaključku dana dobija u svom programu dnevne izveštaje kao i sve robne i finansijske promene.

Naši integrisani programi mogu da naprave razliku u korisničkom iskustvu i finansijskom učinku koji pružate. Sa pojačanom konkurencijom u sektoru ugostiteljstva i trgovine, u poslednje dve godine, integrisani sistemi su postali izuzetno značajni, danas više nego ikad.

Automatizacija

Kompletan prenos podataka između SKY POS-a i računovodstvenog programa, potpuno automatski.

Automatizacija procesa obezbeđuje kompletan prenos podataka između SKY POS-a i računovodstvenog programa.

U radu koristimo različite procese i integracije sve sa ciljem da prilagodimo sistem kako korisniku tako i knjigovodstvenim agencijama.

Neki od procesa i smerova integracija:

FINANSIJSKA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje finansijskih knjiženja u računovodstvenom programu.

ROBNA INTEGRACIJA ZA MALOPRODAJNO SKLADIŠTE BEZ ZALIHA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program gde se automatizuje proces prenosa zalihe sa veleprodajnog skladišta na maloprodajno skladište i vrši potrošnja iste na osnovu prodaje, kako bi maloprodajno skladište bilo bez zaliha na kraju dana.

ROBNA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program po dogovorenom scenariju.

ROBNO-PROIZVODNA INTEGRACIJA

podrazumeva slanje robno materijalnih evidencija kroz dnevne izveštaje i ostale dokumente u računovodstveni program gde se vrši raspisivanje radnih naloga po sastavnicama, automatski prenose zalihe sa skadišta gotovog proizvoda i veleprodajnog skadišta na maloprodajno skladište kao i potrošnja zaliha na osnovu prodaje sa maloprodajnog skadišta.

Postojeće integracije Sky POS-a

Već duže vreme postoje rešenja koja pomažu da se smanji gubitak vremena na prenose, usklađivanja, ispravljanje grešaka i sl. Nema potrebe da se sve radi na teži način, uz sad dostupnu tehnologiju, koja je tu da učini Vaše poslovanje mnogo efikasnijim.

SkyPos Calculus

BizniSoft

BizniSoft je predstavlja najpolularni računovodstveni program na našim prostorima koji pokriva kompletno poslovanje različitih preduzeća. Preko 700 knjigovodstvenih agencija koristi BizniSoft.

Sky POS i BizniSoft razvili su API integraciju kako bi klijentima iz ugostiteljskog i maloprodajnog sektora omogućili automatsku razmenu podataka između maloprodajnih lokacija i računovodstva. Integracijom je omogućena potpuna razmena šifarnika, cena, dnevnog prometa i ostalih podataka.

SkyPos Calculus

Calculus

Poslovni softver po meri vašeg uspeha.
ERP Calculus 12 prvenstveno ima za cilj da reši probleme širom preduzeća, a ne problem samo jednog odeljenja ili poslovnice. Cilj mu je da poboljša efikasnost preduzeća unapređenjem poslovne logike.

API integracija između Sky POS-a i Calculusa predstavlja moćan alat koji može uspešno odgovoriti na najzahtevnije zadatke. Razmena podataka u realnom vremenu samo je jedan od benefita integracije.

SkyPos DataLab Pantheon

DataLab Pantheon

Poslovni program za knjigovodstvene agencije Obračun PDV-a, obračun zarada, izveštaji državnim institucijama, bilansi i putni nalozi, knjiženje i velika baza klijenata mogu biti recept za haos u knjigovodstvenoj agenciji. Moćan knjigovodstveni program PANTHEON Accounting uvodi harmoniju u radni dan i poboljšava efikasnost knjigovodstva.

Rad se obavlja brzo i automatizovano uz manje stresa pri pripremi izveštaja!

SkyPos Minimax

MiniMax

Integracija Sky POS-a i Minimax-a omogućava automatizaciju procesa u računovodstvu i maloprodajnim/ugostiteljskim objektima. Kada integrišete POS sa svojim računovodstvenim softverom, više ne morate da vodite ručno knjigovodstvo i usaglašavanje, čime štedite svoje vreme i novac, ali i izbegavete glavobolje kada se približi poreska sezona. Sva knjiženja su automatska.

Integracija SKY POS rešenja i Minimax-a omogućava klijentima i knjigovođima da rade na istom setu podataka i imaju pravrovremene informacije po svojoj meri i potrebama.

Zašto Sky POS

Neke od glavnih prednosti
integrisanih sistema su:

 • Smanjenje troškova
 • Optimizacija procesa poslovanja
 • Pristup podacima u realnom vremenu
 • Nove metode upotrebe novonastalih podataka…

Finansijska i vremenska ušteda je, bez dileme, među najatraktivnijim benefitima koje donose sistemi integracija, a za njom sledi optimizacija efikasnosti procesa i pojednostavljenje operacija.

INTEGRACIJA PO ŽELJI - MOŽE!

Raspoloženi smo za nova partnerstva i nove integracije, posebno sa knjigovodstvenim agencijama.

Svaki dobro integrisan sistem otvara vrata novim mogućnostima. Više podataka znači i više metrike i analize, što implicira unapređenja, poboljšanja i druge pozitivne promene. Bitno je da vaši klijenti mogu da pristupe i zahtevaju potrebne informacije u bilo kom trenutku.

Benefiti integracije sa knjigovodstvom mogu biti mnogobrojni:

 • štedi vreme knjigovođama,
 • niži troškovi,
 • precizniji podaci,
 • nadzor nad podacima,
 • obezbeđena podrška 24/7.

Mi investiramo - vi zarađujete.

Ako smo Vas uverili u kvalitet Sky POS sistema, nudimo Vam mogućnost da zajedno krenemo u pravcu efikasnijeg poslovanja u vidu partnerstva koje možemo da vam ponudimo.

Prodajte više, štedite više, zaradite više!

Prijavite se za sastanak