Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Integracija Sky POS i MiniMax programa

Integracija Sky POS i MiniMax programa

Sky POS i Minimax – poslovno knjigovodstveni program


Ukoliko već imate pokrenuto poslovanje i odavno vam se čini da više vremena gubite na administraciju, nego na samo poslovanje i njegov napredak, te se pitate mora li to biti baš tako.

Naravno da ne!

Već duže vreme postoje rešenja koja bi vam pomogla da smanjite pomenuti gubitak vremena na prenose, usklađivanja, ispravljanje grešaka i sl.  Nema potrebe da sve radite na teži način uz sad dostupnu tehnologiju, koja je tu da učini vase poslovanje mnogo efikasnijim.

Mnogi se danas okreću integracijama i partnerstvima sa softverskim platformama trećih strana. Iako se to dešava iz više razloga, radi se, pre svega, o jednostavnosti i efikasnijem poslovanju. 

Integracija SKY POS-a i Minimaxa je upravo to – efikasnije poslovanje koje štedi vreme knjigovođama, pre svega.


Pogledajte besplatni webminar
 - Fiskalizacija detaljno kroz Sky POS i MiniMax


Minimax
- Jedan je od najefiksanijih knjigovodstvenih programa za upravljanje poslovanjem mikro i malih preduzeća. Smanjenje potrebe za štampom dokumenata, razmenom papirne dokumentacije, čestim odlascima do knjigovođe, ali i brža obrada poslovnih informacija, dostupnost sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, bezbednost podataka na najvišem nivou… samo su neki od razloga zbog kojih se sve više preduzeća odlučuje na prelazak na Cloud poslovne aplikacije. Izostajanje velikih inicijalnih ulaganja i korišćenje aplikacija kroz mesečne operativne troškove, dodatno stimuliše svakog preduzetnika da lakše prihvati ovakav vid savremene tehnologije.

• Niži troškovi

• 24h pristup podacima

• Nadzor nad poslovanjem

• Laka aktivacija


SKY POS - Jedinstveni sistem za vođenje i upravljanje maloprodajnih, pekarskih i ugostiteljskih objekata. Osmišljen i dizajniran tako da korisnicima pruži sve potrebne alate, kako bi se ubrzao servis i povećala efikasnost poslovanja.

Sky POS sistem može učiniti sve što je potrebno vašem poslovanju, uz mnoštvo funkcija koje nudi:

Osnovne karakteristike

• radi u cloud tehnologiji

• upravljanje podacima sa bilo kog mesta

• praćenje prometa uživo na mobilnim uređajima

• lakša kontrola u realnom vremenu

• Objedinjeno rešenje ESIR-a i LPFR-a

Sky POS - Integracija sa MiniMax programom

Integracija Sky POS-a i Minimax-a omogućava automatizaciju procesa u računovodstvu i maloprodajnim/ugostiteljskim/pekarskim objektima. Da biste ostali u poslu i bili profitabilni, morate znati šta vaš novac radi, odakle dolazi i kako funkcioniše vaše poslovanje u celosti. Kada integrišete POS sa svojim računovodstvenim softverom, više ne morate da vodite ručno knjigovodstvo i usaglašavanje, čime štedite svoje vreme i novac, ali i izbegavete glavobolje kada se približi poreska sezona. Sva knjiženja su automatska. Zaboravite ručno prepisivanje podataka sa NBS. Obrasci i izveštaji se u miniMAX-u prave automatski.

Minimax i SkyPOS izvršili su povezivanje programa putem API konekcije. Integracija omogućava niz procesa u računovodstvu i maloprodajnim/ugostiteljskim/pekarskim objektima. 

Postoje više tipova integracija u zavisnosti u kom programu korisnik želi da vodi robno poslovanje: 

1. Robno u Minimax-u, SkyPos blagajna

Kompletno robno poslovanje je u Minimax-u. Korisnik pokreće modul Zaliha, otvara maloprodajna skladišta (količinsko vođenje zaliha) i analitike za skladišta.  Promete vezane za maloprodaju: primljen račun za robu, nivelaciju (promena cene), prenose između skladišta, lična upotreba, inventar unosimo u Minimax-u. Sky POS blagajna služi za izdavanje računa u maloprodajnim objektima sa svim POS i ESIR funkcionalnostima.
Integracija podrazumeva da se uvoze šifarnici artikala i cena iz MiniMax programa i da se na kraju dana šalje dnevni izveštaj u Minimax.

2. Robno u Minimax-u (protočna maloprodaja), SkyPos blagajna

Kompletno robno poslovanje je u Minimax-u. Ova opcija je za situacije kada je maloprodajno skladište uvek na nuli (nema zaliha). Svi artikli koji se prodaju sa maloprodajnog skladišta se internim prenosom prenose iz veleprodajnog skladišta. Sky POS blagajna služi za izdavanje računa u maloprodajnim objektima sa svim POS i ESIR funkcionalnostima.
Integracija podrazumeva da se uvoze šifarnici artikala i cena iz MiniMax programa i da se na kraju dana šalje dnevni izveštaj u Minimax.

3. Robno u Minimax-u (proizvodnja u  maloprodaji), SkyPos blagajna

Kompletno robno poslovanje je u Minimax-u. Ova opcija je namenjena za ugostiteljsko poslovanje. Na osnovu prodaje kreiraju se dokumenti za automatsku proizvodnju gotovih proizvoda, donos gotovih proizvoda na maloprodajno skladište i automatsku potrošnju materijala na osnovu sastavnice artikla koja se dešiniše u MiniMax programu. Sky POS blagajna služi za izdavanje računa u ugostiteljskim objektima, rad sa grafičkim i brzim stolovima, izdavanje naredbi za kuhinju i šank sa svim POS i ESIR naprednim funkcionalnostima.
Integracija podrazumeva da se uvoze šifarnici artikala i cena iz MiniMax programa i da se na kraju dana šalje dnevni izveštaj u Minimax.

4. Robno u SkyPos-u, finansijsko knjiženje u Minimax-u

Kompletno robno poslovanje je u Sky POS programu. Prilikom kreiranja bilo koje promene (Ulazne kalkulacije, Nivelacije, Inventara, Otpisa..) vrši se automatsko finansijsko knjiženje u MiniMax programa u realnom vremenu. 
Ovaj oblik integracija podrazumeva da knjigovođa klijentu vodi finansijsko knjigovodstvo.

5. Robno u SkyPos-u, vrednosno knjiženje u Minimax-u

Kompletno robno poslovanje je u Sky POS programu. U Minimax programu po zaključku dana šalju se finansijske vrednosti u dnevnom izveštaju na vrednostno skladište. 
Ovaj oblik integracija podrazumeva da knjigovođa klijentu vodi finansijsko knjigovodstvo.

Benefiti su mnogobrojni, ali pre svega ističemo olakšano praćenje dokumenata i računa jer se čuvaju na jednom mestu i lako se premeštaju sa jedne platforme na drugu, ali ne samo to:

• Štedi vreme knjigovođama

• Daje precizne podatake

• Obezbeđena podrška 24/7

Sve u svemu, knjigovođa i klijent se bave svojim poslom, a ne održavanjem računara, mreža, instalacijom programa, pri tome nivo investicije je minimalan.

Integracija SKY POS rešenja i Minimax-a omogućava klijentima i knjigovođima da rade na istom setu podataka i imaju pravrovremene informacije po svojoj meri i potrebama.

Sa Minimaxom i Sky Pos-om većina standardnih računovodstvenih obračuna i izveštaja se izvode jednim klikom na dugme. Svi podaci, kao i poslovna dokumentacija, čuvaju se na jednom mestu. Ovim dobijate neuporedivo više vremena koje možete da iskoristite kako za povećanje broja klijenata tako i za efikasnije pružanje savetodavnih usluga. 

Uštedite vreme i novac i iskoristite sve povoljnosti ovog partnerstva.

Potpuna nova dimenzija poslovanja - Sky POS i Minimax. Uverite se i sami.