Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Sky POS rešenje za eFakture

Sky POS rešenje za eFakture

Sky POS rešenje - verovatno najlakši način za rad sa eFakturama

Elektronske fakture (eFakture) se kod nas primenjuju već duže od dve godine. U početku, sa sobom su donele velike promene u načinu funkcionisanja svih privrednih subjekata. Srž čini Sistem za elektronsko fakturisanje (SEF). On je generalno na kvalitetan način rešio ovu tematiku iz ugla države, ali  nije osmišljen da pokrije sve potrebe i specifičnosti u radu privrednika. Zato su oni sami bili prinuđeni da razmišljaju o komfornijem načinu za rad sa eFakturama.

Uvažavajući te jasne potrebe biznisa, Sky POS je razvio nove funkcionalnosti koje kvalitetno pokrivaju kompletan rad sa eFakturama. Uz pomoć Sky POS programa, sve u vezi eFaktura uradićete brzo i lako, na veoma logičan način. Prijem, kreiranje, slanje, odobravanje,  praćenje njihovog statusa, jednostavno bilo koja akcija u vezi sa eFakturama, maksimalno je automatizovana i pojednostavljena.

Zaboravite na rokovnike, glavobolje oko statusa i beskrajne razjašnjena sa knjigovođama.  Sada sve informacije možete imati na jednom mestu i brzo i lako baratati sa eFakturama. Čak i na Vašem mobilnom telefonu, ma gde se trenutno nalazili.


eFakture u praksi


Na početku, primarni cilj je bio da sistem za elektronsko fakturisanje (SEF) zaživi u punom obimu. Digitalizacija ovog segmenta poslovanja se pokazala kao jako uspešna i za državu veoma bitna. Zato će država sigurno nastaviti da insistira na tome i širi opseg obuhvata. O tome govore i značajna unapređenja samog sistema koja su urađena u cilju otklanjanja uočenih propusta i unapređenja funkcionalnosti.

Problem kod ovako velikih projekata je što kreatori i odgovorni za implementaciju istog, u fokusu imaju najširu sliku sistema i to iz ugla države a ne privrednika. Oni nemaju ni vremena ni resursa da uvaže sve poteškoće, potrebe i različitost privrednika na terenu. 

Prirodno rešenje je bilo, da kada već koriste razne softvere u svom poslovanju, preko njih nađu lakši način za rad sa eFakturama i tako ispune sve obaveze i procedure definisane zakonom.

SkyPOS program i eFakture


Kao jedan od lidera na tržištu POS sektora, Sky POS se potrudio da svojim korisnicima omogući neverovatno lak rad i sa ulaznim i sa izlaznim eFakturama. Sve to smo integrisali sa drugim poslovnim procesima, tako da se jednom primljen digitalni podatak automatski implementira u ostale procese i time dodatno automatizuje i ubrzava administrativno poslovanje.

I ne samo to. Veliko rasterećenje našim korisnicima predstavlja i to što znaju da je su naša rešenja apsolutno usaglašena sa svim pozitivnim zakonskim propisima i procedurama i da je to tematika koju mi pratimo u kontinuitetu. To praktično znači da će svaka izmena u tom smislu biti pravovremeno pokrivena adekvatnim programskim rešenjem sa naše strane. 


Benefiti primene SkyPOS programa za rad sa eFakturama


Uz naš program, uvek ćete precizno znati sve o Vašim eFakturama - iznosima, valutama, u kom su statusu trenutno, .. I sve to na Vašem mobilnom telefonu, spremno za dalju akciju sa Vaše strane. 

Potrudili smo se da kroz naš softver rešimo većinu glavobolja ugostitelja, maloprodaja, pekara, kao i ostalim korisnicima. Omogućili smo apsolutno komforan i intuitivan rad sa eFakturama i pokušali da rešimo dosadašnje probleme u radu sa sistemom za elektronske fakture (SEF). 

Mirno spavajte

Korisnici SkyPOS programa, ne moraju da brinu o usaglašenosti sa zakonskom formom i o poštovanju svih procedura - to naš softver radi za njih. 

Nikad lakši rad sa eFakturama. Potpuno pregledno i jednostavno

Bez obzira da li su ulazne ili izlazne, sve eFakture su Vam uvek dostupne, jasno segmentirane i spremne za dalji rad. Više ne morate po ekranu da jurite Vaše eFakture, gledate u boju tačkice i sl. 

Automatizovan prijem i sinhronizovan rad sa eFakturama

Ne postoji mogućnost da se faktura zagubi, izgubi, previdi.  Jednostavano u svakom trenutku imate kompletan pregled svih relevatnih podataka o Vašem poslovanju i sve to na jednom mestu.

Svaka promena statusa ili bilo koja druga akcija u vezi eFaktura, automatski će biti prepoznata i posložena tačno gde treba kako bi se olakšali dalji rad sa podacima. Recimo, za pravljenje efakture na osnovu profakture dovoljan Vam je jedan klik. Pri tom uvek postoji mogućnost korekcije i ispravke. 

Sinhronizacija i automatska razmena podataka sa SEF-om

će Vam dodatno uštedeti i vreme i resurse. Takođe, slanje velike ili male količine dokumenata na mejl, komunikacija sa knjigovodstvenim softverom,  sve je pojednostavljeno i automatizovano.

Jedan klik od eFakture do prijema robe ili računa troška

Povezali smo poslovne procese u jedinstvenu celinu i time eliminisale potrebu da se neke stvari rade duplo. Jednostavno, svaki podatak nije sam po sebi cilj, već predstavlja osnovu za sledeći korak u poslovnom algoritmu.  

Indirektni budžetski korisnici - nema problema

Potrebna je eFaktura za indirektnog budžetskog korisnika? Nema problema. Pogađate, par klikova i ...

Ekološki odgovorno - bez mnogo papira, tonera, registratora...

Ako Vam važno da u svojom poslovanju primenjujete ekološku principe, na dobrom ste putu. Koristeći Sky POS program, svešćete potrošnju papira i tonera na minimum, uštedeti i električnu energiju i prostor neophodan za čuvanje dokumenata u papirnom obliku.

Sky MOBILE modul - za eFakture i na Vašem mobilnom telefonu


Koristći poseban modul našeg programa - Sky MOBILE, kompletan rad sa eFakturama sada je moguć i na mobilnim telefonima. Ovaj dodatni kvalitet je pre svega osmišljen za najodgovornije u poslovanju. Uz posebne mere IT zaštite i ovlašćnja, sve što ste do sada radili na računaru u okviru Vašeg objekta, sada možete uraditi na Vašem mobilnom, ma gde se trenutno nalazili. Bezbednost podataka i njihova sinhronizovanost su zagarantovani.

Dodatno, koristeći modul Sky MOBILE na Vašem telefonu, na raspolaganju su Vam neverovatno precizni i po Vašoj želji osmišljeni izveštaji o poslovanju u realom vremenu. Ovo dramatično relaksira svakodnevnu dinamiku vlasnika i menadžera objekata, pružajući im neophodan komfor u planiranju svojih obaveza. 

O korisnosti i kvalitetu Sky MOBILE modula možda najbolje govori podatak da do sada nijedan korisnik nije odustao od njegovog korišćenja.