Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

All In One računar HP Engage One PRO

All In One računar HP Engage One PRO

HP Engage One PRO
vrhunska serija All In One računara

 

Ovi računari su se sjajno pokazali u oblasti POS sektora. Na duži rok Vam rešavaju sve izazove vezane za Vaše poslovne procese oko naplate dobara i usluga. Pažljivo su dizajnirani da svojom estetikom dodatno stilski oplemene Vaš poslovni prostor. Benefiti primene ovakvog sistema su brojni - značajno unapređuju i ubrzavaju uslugu, povećavaju produktivnost, kreiraju nove poslovne mogućnosti, donose viši nivo iskustva za Vaše klijente. Kombinuju elegantan, ali izdržljiv dizajn sa moćnim performansama. 

Pored toga, postoji obilje opcija za konfigurisanje.
To ih čini lako prilagodljivim svakoj poslovnoj potrebi.

 

Napravite All in One računar po svojoj meri

Sky POS je zvanični HP Business Partner  

Sky POS je zvanični HP Business Partner i zato je u prilici je da Vam ponudi po jedinstvenim uslovima da kombinujete najbolje iz njihove ponude. Rado ćemo Vam pomoći da otklonite sve nejasnoće i dileme koje imate i da na brz i efikasan način završite sve na jednom mestu.

Modularni računari

Dimenzionišite sami All In One računar prema Vašim potrebama. Operativni sistem, procesor, ekran, portove - izaberite prema sopstvenim potrebama i prilagodite po ergonomskim standardima.

Modularna periferija

Postoji veliki izbor opcionih dodataka iz obimnog ekosistema koji prate ove računare. Takođe,  dizajnirani su tako da postoji bezbroj mogućnosti individualnog podešavanja i prilagođavanja.

Modularna dodatna oprema

Konfigurišite samostalno ili u saradnji sa nama, sistem za svoje poslovanje sa integrisanim opcijama dodatne opreme (postolja, čitač magnetnih traka, skener bar kodova, čitač otiska prsta i još mnogo toga). Time bitno ergonomski i estetski oplemenjujete samo radno mesto, u skladu sa Vašim potrebama. Izbor je veliki.

Mnoštvo ovih varijanti može da Vas dovede u dilemu oko optimalnog izbora.
Zato smo mi tu da Vam, kao zvanični HP Business Partner, pomognemo i zajedno pronađemo rešenje najbolje po Vaš biznis.

 

Karakteristike HP Engage One PRO All In One računara


Krajnje modularan i prilagodljiv svim vrstama i veličinama biznisa 

Srce sistema čini HP Engage One PRO - vrhunski All In One računar. Samostalno ili u saradnji sa nama, konfigurišite i računar, ali i ceo sistem za svoje poslovanje - sa integrisanim opcijama dodatne opreme (čitač magnetnih traka, skener bar kodova, čitač otiska prsta i još mnogo toga). Time bitno ergonomski i estetski oplemenjujete samo radno mesto, u skladu sa Vašim potrebama. Izbor je veliki - od pozicije displeja do vrste postolja i čvorišta.

Prilagodite HP Engage One Pro All In One računar Vašim potrebama

Računar se može upotrebiti na mnogo načina, shodno Vašim potrebama. Tri veličine ekrana, kao i mogućnost različite orjentacije - izaberite sami ono što najbolje odgovara uslovima na radnom mestu. Naravno postoji i mogućnosti podešavanja nagiba i visine u punom opsegu, kao i mnogo priključaka za dodatnu opremu. Sve to čini HP Engage One Pro All In One računare idealnim za primenu u POS sektoru. Baš na način kako to Vama odgovara.

Svaki detalj je tu sa razlogom

Namenski dizajn i sofisticirana izrada u elegantnom aluminijumskom okviru, u crnoj ili beloj boji, bez viška kablova, kako bi radni prostor bio što uredniji. Ekran ima potpunu vidljivost pod bilo kojim svetlom zahvaljujući primenjenoj tehnologiji protiv odsjaja, a osteljivost na dodir je trenutna.

Brze performanse za ultra brze transakcije

Moćni procesori, Intel® Core™ i9 procesor do 10. generacije i optimizovane termičke karakteristike omogućavaju HP Engage One Pro All In One računarima da brzo i lako ispune svaki Vaš zahtev. Podignite produktivnost i profitabilnost do krajnjih granica. Pri tom su ovu računari neverovatni tihi, a sa opcionim Intel® vPro®, možete daljinski upravljati svojim sistemom.

Vrhunski FHD ekran osetljiv na dodir 

Primenom najnovijih tehnologija displej ovih računari nema problema sa odsjajem svetlosti. U ponudi su dijagonale od 15,6", 19,5" i 23,8" inča i ima osvetljenost do 625 niti za kristalno jasnu čitljivost u svim uslovima osvetljenja.

Pouzdanost koja Vam je potrebna

Računari su dizajnirani da prođu rigorozno testiranje vojnih standarda, otporni su na prašinu i prodor tečnosti, i mogu izdržati čestu dezinfekciju. Imaju IP44 standard. Napredne bezbednosne funkcije su uključene i pomažu da Vaši podaci, uređaji i klijenti budu bezbedni i zaštićeni.

Pokrenite zahtevna softverska rešenja sa lakoćom uz Intel®Core™ procesora 10. generacije koji pruža moćne performanse i neverovatnu produktivnost.

Napravljen u skladu sa najvišim ekološkim standardima

Pojedini delovi ovih računara su napravljeni i od plastike iz okeana i reciklirane plastike. Metalni delovi su takođe pogodni za recikliranje.

Pouzdano rešenje i za sadašnjost i za budućnost

Sa petogodišnjim životnim ciklusom proizvoda i 10-godišnjim radnim vekom, pružajuće Vam bezbrižnost koju zaslužujete.

HP-ove najnaprednije bezbednosne funkcije 

Računari standardno dolaze sa vrlo savremenim bezbedonosnim opcijama, uključujući HP BIOSphere Gen6 sa automatskim ažuriranjima i bezbednosnim proverama i HP Sure Start, HP Sure Run, HP Sure Click i još mnogo toga.

Rade potpuno tiho i bez zagrevanja

Najmodernije metode upravljanja toplotom Vam donose izuzetano izbalansiran termalni dizajn, koji održava Vaš sistem hladnim i optimizuje energetsku efikasnost. Pri tome, rade neverovatno tiho.

 

Tabela karakteristika HP Engage One PRO računara

Operativni sistemi Windows 10 IoT Enterprise 2019 LTSC
Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC
Windows 11 PRO
Familija procesora Intel® Celeron® processor
Intel® Pentium® processor
10th Generation Intel® Core™ i3 processor
10th Generation Intel® Core™ i5 processor
10th Generation Intel® Core™ i7 processor
10th Generation Intel® Core™ i9 processor
Memorija 4-64 GB DDR4-2666 SDRAM
Hard disk 128 GB PCIe® NVMe™ SSD
256 GB PCIe® NVMe™ SSD
Displej 39,6 cm (15,6") dijagonala, FHD (1920 x 1080), ostljiv na dodir, IPS, anti-odsjaj, 400 niti, 45% NTSC
49,5 cm (19,5") dijagonala, FHD (1920 x 1080), osetljiv na dodir, VA, protiv-odsjaj, 450 nita, 72% NTSC
Audio Integrisani HD audio with Realtek ALC3228 codec sa satndardnim integrisanim zvučnicima i stereo džekom za slušalice
Portovi i konektori Glava ekrana:
1x audio-izlaz; 2 SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije
2x SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije (HP mirovanje i punjenje)
1x RJ-45 USB NIC; 1140W port za prenos podataka

Sa strane:
1x Slot za sigurnosnu bravu

Interno:
1x SuperSpeed USB Tipe-A 5Gbps brzina signalizacije

Opcioni portovi: 
Advance hub: [1 konektor za kasetu; 3 USB 2.0 Tipe-A; 2 serijska, 4 SuperSpeed USB Tipe-A10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1 DC konektor, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® 5Gbps brzina signalizacije (27W USB napajanje, Alt Mode DisplayPort™), 1 140W data port]. 

Čvorište u stubu: [3 SuperSpeed USB Tipe-A 10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1 DC konektor, 2 USB 2.0 Tipe-A, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® Brzina signalizacije od 5Gbps (27V USB napajanje, alternativni režim DisplayPort™ ™), 1 port za prenos podataka od 140 W]. 

Vesa čvorište: [3 SuperSpeed USB Tipe-A 10Gbps brzina signalizacije, 1 RJ-45 USB NIC, 1DC konektor, 2 USB 2.0 Tipe-A, 1 SuperSpeed USB Tipe-C® ® Brzina signalizacije 5Gbps (27W USB napajanje, alternativni režim DisplayPort™ ™), 1 port za prenos podataka od 140 W].

Komunikacije:
Intel® I219-LM GbE, vPro®; Realtek RTL8153AH GbE
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) and Bluetooth® 5.2 bežično, vPro®
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2)and Bluetooth® 5.2 bežična kartica, non-vPro®
NFC Mirage WNC XRAV-1
Radno okruženje Radna temperatura: 10 do 10°C
Radna vlažnost vazduha: od 20% do 85% RVV
Bezbednosni menadžment HP Sure Sense
HP Sure Click (Standard)
HP Sure Admin
HP MIK (SCCM integracija)
HP Image Assistant
HP BIOSphere sa SureStart Gen6
HP Client SecuritiManager Gen7
HP Sure Recover Gen3
HP Sure Run Gen3
Dimenzije 39,76 x 2,64 x 24,1 cm (landscape)
39,76 x2,64 x 24,1 cm (portrait)
49,48 x 2,94x 29,26 cm (landscape)
49,48 x 2,94 x 29,26 cm (portrait)
60,50 x 2,94 x 33,99 cm (portrait)
Težina 3,37 kg (modeli sa ekranom od 15,6 inča)
5,70 kg (modeli sa ekranom od 19,5 inča)
6,8 kg (modeli sa ekranom od 23,8 inča)
Napajanje 280 W eksterni Smart AC adapter za napajanje

 

Dostupnost modela: Po narudžbini

SKY POS je zvanični HP Business Partner

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju HP Engage One PRO