Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Barkod skener Zebra DS2208

Barkod skener Zebra DS2208

ZEBRA DS2208 BARKOD SKENER


Dvodimenzioni bar kodovi (2D kodovi) se sve masovnije primenjuju u modernom poslovanju. Pojavljuju se na svemu, od artikala koje Vaši potrošači kupuju, preko štampanih i elektronskih računa i kupona, do kartica lojalnosti. Zato smo sigurni da je potreba za njihovim očitavanjem u Vašem poslovanju biti sve veća.

Barkod skener 1D ne može da očita nove 2D kodove, što usporava proces naplate i frustrira kupce. Sa skenerom DS2208 možete da skenirate sve vrste bar kodova, jednostavno Vaši zaposleni dobijaju najbolji barkod skener u svojoj klasi. To garantuje uspešno skeniranje iz prvog pokušaja, svaki put, uz jednostavnost „centriraj i očitaj“. 

Pri tome, postavljanje i upravljanje Zebra DS2208  barkod čitačem ne može biti lakše, iako je to čitač čija nabavka neće značajno opteretiti Vaš budžet. Njegova primena, lakoća korišćenja i jednostavnost upravljanja je baš onakva kako Vaše poslovanje i zahteva.

 

 

Auto-host detektuje kablove

Samo priključite bar kod čitač DS2208 u svoju POS opremu i desiće se magija. Automatski će biti identifikovan interfejs i čitač će biti povezan za samo nekoliko trenutaka, maksimalno jednostavno i smanjujući vreme podešavanja.

Sperman za rad bilo gde u svetu

Sa preko 90 međunarodnih tastatura, skener DS2208 se lako primenjuje širom sveta.


Lako prilagodite podešavanja sa 123Scan

Ovaj komplementarni softverski alat je toliko intuitivan da čak i korisnik koji prvi put koristi, može lako da podesi barkod skener. Interfejs vođen čarobnjakom olakšava ugradnju svih podešavanja očitavanjem jednog programskog bar koda i tako završavate kompletnu konfiguraciju.

Trenutno očitavanje sa PRZM tehnologijom

Samo barkod skeneri Zebre, koriste PRZM-ovi softverske algoritme za pružanje superiornih performansi kod očitavanja bar kodova lošeg kvaliteta. Rezultat je skeniranje iz prvog pokušaja, svaki put, kako biste pomogli Vašim radnicima da poboljšaju produktivnost na blagajni.

Nenadmašan opseg skeniranja

Sa Zebra DS2208 barkod skenerom, zaposleni mogu da skeniraju bar kodove u širokom opsegu (0,5 in./1.23 cm do 14.5 in./36.8 cm), poboljšavajući brzinu plaćanja i skraćujući vreme opsluge.

Patentirana tehnologija za najintuitivnije nišanjenje

Ciljna linija je slična kao kod 1D skenera, pa Vašim zaposlenima pruža poznato iskustvo. Pored toga, ciljna linija vodi korisnike da skeniraju na idealnoj udaljenosti od bar koda što je posebno korisno kada očitavate široke bar kodove.

Jedinstveni indikator direktnog očitavanja

Osvetljenje na barkodu treperi da bi ukazalo na uspešno očitavanje, tako da zaposleni odmah znaju da li je bar kod ispravno skeniran — bez obzira na to koliko je bučno okruženje.

Karakteristike:

Izvor svetlosti 645nm super-crvene LED diode
Brzina prevlačenja Do 76,2 cm/30,0 in. u sekundi za 13 miliona UPC
Napon i struja 4.5 to 5.5 VDC napajanje preko hosta
Operativna temperatura 32° to 122° F/0° to 50° C
Vlažnost vazduha 5% to 95% relativne vlažnosti, bez kondenzacije 
Specifikacije pada Može da izdrži više padova od 1,524 m na beton
Dimenzije 6.5 in. V x 2.6 in. Š x 3.9 in. D/16.5 cm V x 6.6 cm Š x 9.9 cm D
Težina bez stalka 162 grama

 

Dostupnost modela: Na stanju

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju Zebra DS2208

Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?
Pozovite broj telefona
021 327 0 500 & 011 455 0 005
ili popunite kontakt formu ispod