Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Barkod skener Zebra DS9308

Barkod skener Zebra DS9308

ZEBRA DS9308 BARKOD SKENER


Moderan stoni barkod skener vrhunskog dizajna i kompaktnih dimenzija, koji Vas nikada neće izneveriti. 

Nudi oblik koji se uklapa u svaki ambijent i oplemenjuje ga svojim stilskom estetikom. Od apoteka do restorana, ali i u svim drugim maloprodajnim okruženjima, gde god je prostor na šalteru ograničen, a neravnine i prolivanje tečnosti mogu biti svakodnevna pojava - ovaj fenomenalni barkod čitač će Vas oduševiti. 

Ako je Vaša klijentela navikla na visok nivo usluge i zna da vrednuje kvalitet, barkod skener Zebra DS9308 je pravi izbor za Vas. On se jednostavno izdvaja iz mnoštva po svojim funkcionalnostima performansama, kvalitetu, estetici. Napravljenjen je da bude otporan na gotovo sve i da radi gotovo svuda.

 


Eliminišite papir skeniranjem dokumenata

Sa inteligentnim snimanjem dokumenata, skener DS9308 može da pretvori recepte, pasoše, čekove i druge A6 ili manje dokumente u jasne i lako čitljive elektronske slike. Pametni softver automatski ispravlja probleme sa osvetljenjem i još mnogo toga kako bi osigurao optimalnu jasnoću dokumenta. Nema potrebe da locirate i skenirate dokumente na posebnom skeneru, što omogućava bržu naplatu i bolje korisničko iskustvo na POS-u.

Automatski deaktivirajte oznake protiv krađe

Podrška za Checkpoint elektronski nadzor artikala (EAS) eliminiše korak na POS-u radi bržeg plaćanja - jedan prolaz ispred DS9308 snima bar kodove i deaktivira oznake.

Snimite više bar kodova jednim pritiskom na okidač za skeniranje

Sa formatiranjem podataka sa više kodova (MDF), DS9308 može da uhvati više bar kodova jednim skeniranjem i prenese samo bar kodove koji su vam potrebni, redosledom koji vaša aplikacija očekuje.


Izdvoj jedan bar kod od mnogih

Sa Zebrinim Preferred Symbol, DS9308 može da uhvati i emituje samo željeni bar kod, tako da saradnici više ne moraju da gube vreme fizički pokrivajući obližnje bar kodove pre skeniranja.


Uverite se da je povratna informacija uvek vidljiva i zvučna

Možete podesiti jačinu, frekvenciju i trajanje bipera kako biste osigurali da vaši zaposleni čuju ton koji signalizira uspešno skeniranje. A svetlo zelena LED dioda za uspešno skeniranje - je vidljiva bez obzira na to gde vaši zaposleni stoje - ispred ili iza skenera.

Kapi, prašina i prosipanje - nema problema

Ovaj barkod čitač je napravljen da izdrži padove od 1,5 m na beton i 1000 uzastopnih padova od 1,5 ft/0,5 m. Spreman je da preživi udarce i udarce koji se mogu desiti u stvarnom svetu. Prolivanje i prašina neće usporiti DS9308, zahvaljujući IP52 zaptivaču i patentiranom opto-mehaničkom rasporedu koji uključuje skrivenu rupu za biper. Čak je i baza otporna na prosipanje tečnosti po njoj.

Baza sa više pozicija koja se neće istrošiti

Fleksibilna osnova nudi četiri položaja, od 15° nazad do 45° napred. Ovaj sistem bez trenja se neće istrošiti kao oni koji se koriste u konkurentskim uređajima, obezbeđujući pogodno pozicioniranje za maksimalnu fleksibilnost, svaki dan kada je ovaj bar kod čitač u upotrebi.

Kompatibilnost unazad sa DS9208 kablovima i izvorima napajanja

Nadogradite svoj sistem barkod skenerom DS9308 da biste iskoristili sve prednosti današnjih naprednih tehnologija skeniranja u svom poslovanju i dodatno uštedeli.

Plug-and-play trenutna primena

Ovaj barkod čitač je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz kutije, sa optimizovanim podešavanjima konfiguracije. Takođe, automatski će se prepoznati konekciju sa hostom po svim popularnim interfejsima i ima podršku za tastaturu za skoro 100 različitih jezika.


Više opcija za montažu za širok spektar primena

Dodatak za višestruko postavljanje u stilu „papuče“ drži skener na mestu na stolu ili zidu bez ograničavanja opsega nagiba ili mogućnosti uklanjanja skenera za ručnu upotrebu -  idealno za proveru cena, biranje i pakovanje i još mnogo toga. Dodatak za zaključavanje je idealan za aplikacije gde skener ne treba da se uklanja, na primer, u aplikacijama koje su okrenute klijentima kao što su samostalna naplata IPS plaćanjem ili lojaliti programi na mobilnim uređajima.

DataCapture DNATM pruža nenadmašnu vrednost

Zebra nudi i jedinstvenu kolekcija alata koji celoj priči daju dodatnu vrednost time što olakšavaju postavljanje, ažuriranje, rešavanje problema, upravljanje i razvoj aplikacija za vaše skenere DS9308. Na primer, 123Scan kreira jedan bar kod za inicijalno postavljanje ili ažuriranje skenera.

Razvijte i primenite aplikacije brže i lakše nego ikad sa Scanner SDK. ScanSpeed Analitics olakšava uočavanje i ispravljanje problema pre nego što utiču na performanse i produktivnost zaposlenih. 

Možete daljinski upravljati svojim skenerima preko usluge upravljanja skenerom (SMS) ili Windovs Management Instrumentation (WMI), eliminišući vreme i troškove poseta na licu mesta.


Karakteristike:

Izvor svetlosti 660 nm Hyper Red LED
Brzina prevlačenja Do 120 in./305 cm. u sekundi za 13 mil UPC u optimizovanom načinu rada
Napon i struja 4.5 to 5.5 VDC napajanje preko hosta
Eksterno napajanje od 4.5 do 5.5 VDC
Operativna temperatura 32° to 122° F/0° to 50° C
Vlažnost vazduha 5% to 95% relativne vlažnosti, bez kondenzacije 
Specifikacije pada Može da izdrži više padova od 1,524 m na beton
Dimenzije 5,7 in. V x 3,4 in. Š x 3,3 in. D  14,5 cm. V x 8,6 cm. Š x 8,3 cm. D
Težina bez stalka 318 grama

 

Dostupnost modela: Na stanju

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju Zebra DS9308

Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?
Pozovite broj telefona
021 327 0 500 & 011 455 0 005
ili popunite kontakt formu ispod