Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Čitači kartica

Čitači kartica

ČITAČI KARTICA:
MALA ALI ZNAČAJNA KARIKA


Tradicionalni načini identifikacije, potpisivanja ili plaćanja, sve više odlaze u istoriju. Na njihovo mesto dolaze novi oblici dokumenata, obično u vidu digitalnih smart kartica (lične, saobraćajne, zdravstvene, bankovne kartice). One u sebi imaju mogućnost zapisa i zaštite naših ličnih podataka. Takvi podaci najčešće nisu vizuelno dostupni, pa su za njihovo očitavanje neophodni čitači kartica. Masovna primena različitih kartica dovela je do - masovne potrebe za čitačima kartica.

Slično je i u POS sektoru. Svaki izdavalac fiskalnih računa dobija od svoje Poreske uprave bezbedonosnim element u cilju zaštite podataka i sprečavanja zloupotreba. Služi za potpisivanje fiskalnih računa i za potvrdu identiteta prilikom razmene podataka sa Poreskom upravom. Naravno, tek sa odgovarajućim softverom i čitačem kartica zaokružuje se priča u funkcionalnu celinu.

Kod nas na tržištu postoji ogroman izbor čitača kartica. Često dolaze u sklopu samog računara kao njegov neodvojivi deo, a mogu se kupiti i nezavisno od ostalih komponenata. Veliki broj proizvođača, donosi i raznoliku ponudu na tržištu i u smislu cena ali i performansi. Brzina očitavanja i prenosa informacije od samog čitača do računara je parametar kojim se definiše i kvalitet samog uređaja. To možda i nije presudno ako se oni koriste jednom dnevno, ali ako Vaše poslovanje zahteva permanentnu upotrebu, kao kod recimo izdavanja fiskalnih računa, onda je naša preporuka da se svakako nabavi uređaj koji neće usporiti ili blokirati Vaše transakcije.

Kao kompanija koja u svom poslovanju ima naglasak na POS sektor, Sky POS je obezbedio raznovrsnu ponudu čitača kartica na jednom mestu, kako bi svojim klijentima omogućila da na jednostavan način kvalitetno i brzo reše i ovaj segment poslovanja. Kako je akcenat na kvalitetu naša premisa poslovanja, nudimo Vam čitače kartica renomiranog svetskog proizvođača Identiv koji je sinonim kvaliteta u ovoj oblasti.SKY POS PONUDA ČITAČA KARTICA


Svi čitači kartica iz naše ponude imaju veliku brzinu prenosa što u praksi garantuje brzo izdavanje fisklanih računa (brzina potpisa svakog fiskalnog računa je veća od konkurencije) ili očitavanja smart kartica.

Identiv čitači kartica besprekorno radi sa skoro svim kontakt pametnim karticama i operativnim sistemima zahvaljujući potpunoj usklađenosti sa svim glavnim industrijskim standardima kao što su ISO/IEC 7816, USB CCID, PC/SC i Microsoft VHKl, ...

Dodatno, svojom robušnošću nameću se kao optimalni izbor i u van kancelarijskom okruženju (tipa maloprodajni i ugostiteljski objekti). Ovo u praksi znači da ćete jednom postavljeni čitač kartica koristiti dugo i bez glavobolja.

Našu ponudu čine čitači kartica različitih performansi. Jednostavno, potrudili smo se da pokrijemo što više zahteva sa tržišta. Svako ko želi da na lak i brz način nabavi ovu vrstu opreme, u Sky POS-u će imati pouzdanog partnera. 

Izbor je na Vama: 

Identiv uTrust 2700 R USB čitač kartica

Identiv uTrust 2700 R USB čitač kartica

Identiv uTrust 2700 R USB čitač kartica obezbeđuje brz i efikasan rad sa lokalnim procesorom fiskalnih računa.

PROČITAJ VIŠE

 

Identiv SCR3310 v2.0 USB čitač kartica

Identiv SCR3310 v2.0 USB čitač kartica

Identiv SCR3310 v2.0 USB robustan čitač kartica obezbeđuje brz i efikasan rad sa lokalnim procesorom fiskalnih računa.

PROČITAJ VIŠE

 

Identiv uTrust SCR3500 A USB čitač kartica

Identiv uTrust SCR3500 A USB čitač kartica

Identiv uTrust SCR3500 A USB čitač kartica obezbeđuje brz i efikasan rad sa lokalnim procesorom fiskalnih računa.

PROČITAJ VIŠE

 

Identiv uTrust Token Standard čitač SIM kartica

Identiv uTrust Token Standard čitač SIM kartica 

Identiv uTrust Token Standard čitač SIM kartica obezbeđuje brz i efikasan rad sa lokalnim procesorom fiskalnih računa.

PROČITAJ VIŠEPRIMENA ČITAČA KARTICA


Proces digitalizacije duboko je zakoračio u sve sfere naših života. Praktično tamo, gde god postoji potreba za identifikacijom ili sigurnosno zahtevnijim nivoom komunikacija primena ovih tehnologija je neophodna. Naši čitači kartica funkcionisaće bez ikakvih problema, bez obzira na oblast delatnosti koja je Vama u fokusu:

  • Fiskalizacija (lokalni procesor fisklanih računa - LPFR)
  • E-banking
  • Elektronski ID
  • Sigurnosno prijavljivanje na mrežu
  • Online kupovina 
  • Digitalni sertifikat
  • Naplata računa i usluga
  • Zdravstvene ustanove


BENEFITI PRIMENE IDENTIV ČITAČA KARTICA 


Već smo konstatovali da na tržištu postoji mnogo različitih ponuda ovakvih uređaja. Mnogo od njih iako funkcionalno ispravni, u praksi više otežavaju rad nego što koriste, nepouzdani su i zahtevaju često neku vrstu intervencije. 

Zato je naš savet, na samom početku dati prednost renomiranom i dokazanom brendu i nabaviti čitače kartica marke Identiv. Uz njih je sasvim sigurno da će Vam fiskalni računi biti uredno izdati odnosno da Vam neće praviti zastoje i glavobolje u poslovanju.  

Široka lepeza standarda koje ovi čitači kartica podržavaju u praksi znači da ćete moći da ih koristite u različite svrhe bez bojazni o kompatibilnosti.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, brzina kojom ovi uređaji komuniciraju sa ostatkom opreme je nešto što Vam garantuje nesmetano funkcionisanje u svakom trenutku.