Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Integracija Sky POS i BizniSoft programa

Integracija Sky POS i BizniSoft programa

API INTEGRACIJA 
SKY POS I BIZNISOFT PROGRAMA

Glavni cilj integracije ova dva programa je da se korisnicima omoguće značajne uštede kroz dalju digitalizaciju i ubrzanje poslovnih procesa. Automatizovana razmena podataka sa računovodstvom, mogućnost sagledavanja poslovanja na jedan klik, eliminisanje potrebe za dupliranim unosom pojedinih podataka, svođenje grešaka na minimum - sve to značajno rasterećuje poslovanje i podiže ga na viši nivo. 

Benefiti su veliki i na računovodstvenoj strani, jer dosta procesa preuzimaju softveri na sebe i značajno smanjuju količinu obaveza oko vođenja ugostiteljskih i maloprodajnih objekata. Problemi sa popisnim listama, normativima i potrošnjom, prekucavanje dnevnih izveštaja, traženje greške u kalkulacijama i nivelacijama, jednostavno od sada su prošlost.

Integracija obezbeđuje korisnicima da sami vode robni deo poslovanja kroz BizniSoft program, brinu o normativima i kalkulacijama, a sa druge strane mogu da očekuju dnevni izveštaj iz Sky POS-a po zaključenom danu. Ova automatizacija obezbeđuje kompletnu evidenciju robno materijalnog poslovanja u BizniSoft-u, što u mnogome rasterećuje i korisnike i računovođe.

Svaki iskusan menadžer, dobro zna koliko je i vremena i znanja svakodnevno potrebno uložiti u obavljanje raznih poslova u pozadini bilo kog biznisa. Ti poslovi najčešće nisu u prvom planu, ali je bez njih funkcionisanje nemoguće. API integracija Sky POS i BizniSoft programa, upravo ima za cilj da se maksimalno automatizuju i ubrzaju procesi u pozadini ugostiteljskog ili maloprodajnog biznisa. 

Konkretno, klijentima je omogućena automatska razmena podataka između samih ugostiteljskih ili maloprodajnih objekata i računovodstva. Takođe, integracijom je omogućena potpuna razmena šifarnika, cena, dnevnog prometa i ostalih potrebnih podataka. Olakšava se i ubrzava rad samom personalu, a mogućnost greške u tom domenu svodi na minimum.  

BizniSoft predstavlja jedan od nazastupljenijijh računovodstvenih programa na našim prostorima. Pokriva kompletno poslovanje različitih vrsta preduzeća. Preko 740 knjigovodstvenih agencija koristi BizniSoft. Karakterišu ga jednostavna i laka upotreba, širok spektar funkcionalnosti i niski troškovi implementacije.

Namenjen je svim tipovima preduzeća i preduzetnika, kao i knjigovodstvenim agencijama za vođenje poslovnih knjiga.

Sky POS je već godinama unazad među vodećim programima u POS sektoru. Karakterišu ga jednostavnost u radu, pouzdanost i brzina sprovođenja transakcija. 

U osnovi je bio koncipiran da automatizuje i digitalizuje procese u ugostiteljskom i maloprodajnom biznisu. Kontinuiranim razvojem, Sky POS je vremenom prerastao u moćan informacioni sistem koji svojim naprednim funkcionalnostima izdvaja od konkurencije i često postavlja standarde u poslovanju. 

Posebno se nametnuo kao pouzdano i brzo rešenje u POS sektoru. Izdavanje računa nikad nije bilo brže i jednostavnije, a prodaju je moguće sprovesti i bez interneta.

Zahvaljajući svojoj intuitivnosti, obuka personala je brza i laka, Pored toga, obezbeđena je visoko profesionalna tehnička podška u režimu 24/7, što korisnicima Sky POS-a daje dodatnu sigurnost u radu.    

Razvijen je korišćenjem najnaprednijih tehnologija sa ciljem da pruži sveobuhvatne alate i funkcionalnosti koje pomažu privrednim subjektima da unaprede i u potpunosti digitalizuju svoje poslovne procese. 

Poseban akcenat je stavljen na razvoj napredne analitike poslovanja. Zahvaljujući tome, sagledavati sopstveni biznis u realnom vremenu, uvideti prostor za njegovo dalje unapređenje, otkloniti slabosti u odnosu na konkurenciju - nikad nije bilo jednostavnije.


Scenario integracije Sky POS-a sa BizniSoft programom 


Artikli, grupe artikala i cene definišu se u BizniSoft programu i na API poziv vrši se prenos podataka ili ažuriranje u Sky POS sistemu.

Rad sa šifarnikom kupaca je dvosmeran što znači da je kupce moguće definisati u oba programa.

Kupci koji su definisani u BizniSoft programu mogu se na API poziv preneti u Sky POS sistem.

Kupce koje je kasir/prodavac kreirao u Sky POS-u prilikom izdavanja gotovinskog ili virmanskog računa automatski se prenose na API poziv prilikom prenosa prometa u BizniSoft programu.

Na api poziv vrši se prenos dnevnog izveštaja (prodaja iz Sky POS-a) na kraju dana ili za određeni datumski okvir po prodajnim artiklima.

 

Benefiti integracije SkyPOS-a i BizniSoft programa


Kada se dva renomirana softvera, kakvi su Sky POS i BizniSoft, međusobno povežu u jedinstvenu informatičku celinu, dobije se čitava paleta benefita za njihove korisnike.

Procesi koji se odvijaju u pozadini svakog biznisa nikad nisu bili lakši. To ne samo da donosi značajne uštede u vremenskom i finansijskom smislu, već i oslobađa prostor da se na kvalitativno višem nivou posvetite osnovnoj delatnosti.

Sinergija koja nastaje automatskom razmenom podataka između Sky POS i BizniSoft programa, oslobodiće Vas mnogih obaveza, posmatrano i sa poslovne i sa računovodstvene tačke gledišta. 

Korišćenje softvera i sama obuka personala postaje još lakša, a menadžerima su na raspolaganju alati koji mogu jasno nagovestiti slabe tačke poslovanja. 

Dodatna vrednost, koja nastaje integracijom, jeste objedinjavanje podataka o poslovanju u kompleksnije forme. Takve vrste informacija, u eri sveopšte digitalizacije, imaju svoju tržišnu vrednost i otvaraju potpuno nove dimenzije poslovanja. Danas međusobno povezivanje programa postaje standard, budite sigurni da mnogi od konkurenata već rade na tome.

Sve ovo upućuje na jasan zaključak da integracija Sky POS i BizniSoft programa predstavlja logičan iskorak u smeru daljeg unapređenja Vašeg poslovanja. Ona čini Vašu svakodnevnicu lakšom i efikasnijom i stvara preduslove da spremni dočekate prednosti sutrašnjice - koje će svakako ići u smeru dalje digitalizacije poslovanja.