Partnerstvo Galeb i Sky POS

Partnerstvo Galeb i Sky POS

SKY POS i GALEB potpisali su partnerski ugovor o saradnji i prodaji SKY POS programske opreme.

U julu ove godine, tačnije 31.07.2017. potpisan je ugovor o partnerstvu između preduzeća Galeb System d.o.o. iz Šapca – najvećeg srpskog proizvođača fisklalnih uređaja i novosadske firme NAV Soft d.o.o. – proizvođača SKY POS programske opreme. 

Ugovorom je dogovoreno da kompanija Galeb vrši distribuciju i prodaju SKY POS programske opreme, u svojim prodavnicama širom Srbije, uz podršku SKY POS tima.

Cilj nam je da zajedno sa Galeb partnerima pružimo kvalitetnu i profesionalnu podršku svim našim korisnicima.

Obe kompanije se slažu da će ovaj vid saradnje sigurno dati dobre rezultate i da će klijenti imati brojne prednosti, al pre svega povećanje dostupnosti kupovine ili rentiranja SKY POS programske opreme.

Obe firme fokusiraće se na pružanje izvanrednih rešenja i usluga svim svojim klijentima.

Za SKY POS tim, saradnja sa Galebom je od velikog značaja, naročito na polju širenja i distribuiranja brenda, jer su dobili značajnog i uticajnog poslovnog partnera. 

Preduzeće Galeb, kao poslovni partner je u mogućnosti da ponudi kompletno rešenje, bez dodatnog razvoja i ulaganja i time ostvari bolju konkurentnost na svom tržištu. 

Kompanija Galeb, osnovana još 1977. i jedan je od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju. Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, postali su najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja, signalnih sistema za železnicu, GPS sistema, prerade metala, metalne i plastične ambalaže. 

Više o kompaniji Galeb možete pročitati na sledećem linku – www.galeb.com

Zaključak je da imamo zajednički cilj, a to je optimizacija i maksimalno iskorišćenje potencijala ovog partnerstva kroz dugotrajnu saradnju.