Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Softversko rešenje za upravljanje POS terminalima - ePlatiša

Softversko rešenje za upravljanje POS terminalima - ePlatiša

ePlatiša je softver koji služi za bezgotovinsko plaćanje karticama na prodajnom mestu.

Konkretno, on obezbeđuje automatsku razmenu podataka između POS terminala banke i Vašeg poslovnog softvera. Time se rad kasira maksimalno ubrzava, mogućnost greške svodi na minimum a korisnicima pruža očekivani kvalitet usluge. 

Sama instalacija ePlatiše je brza, a  podržane su i starije verzija Windows operativnog sistema. Softver je krajnje je pouzdan i robustan u radu i apsolutno sposoban da prevaziđe i ektremne situacije poput gašenja uređaja, promene IP adrese, USB porta. 

U zavisnosti od Vaših poslovnih potreba, ePlatiša može da se radi u dva raličita režima Može da koristi:

  • Single licence - za rad sa samo jednim POS terminalom
  • Multi licence - za rad sa neograničenim brojem POS terminala 

Single licence - namenjene za rad u okruženju gde je sasvim dovoljno posedovati jedan POS terminal i preko njega sprovoditi sve transakcije plaćanja karticama. Ovakav način funkcionisanja vam obezbeđuje:

- Višestruko ubrzanje i pojednostavljenje procesa naplate. Kasir preko svog softvera upravlja POS terminalom, a svi potrebni podaci se razmenjuju automatski. 

- Moderan način naplate koji Vaši klijenti očekuju od Vas.

- Nema fizičke razmene, brojanja, niti bilo koje druge operacije sa gotovim novcem. Ovo smanjenje gotovog novca u opticaju olakšava svakodnevne funkcionisanje i značajno umanjuje rizike poslovanja.

- Kompletni podaci o tranakcijama su dostupni kroz različite forme pregleda, izveštaja i sravnjenja stanja. 

- Jednostavan početak i završetak dana sa terminalom i sumiranje kompletnog dnevnog poslovanja. Ovo značajno olakšava rad, i dodatno povećava produktivnost samog prodajnog mesta.

- Laka konfiguracija svih neophodnih parametara terminala.

Multi licence - neophodne za rad našeg softvera kada se na jednom prodajnom mestu postoji potreba za korišćenjem više POS terminala povezanih u jedinstvenu celinu. Osnovna biznis ideja jeste da se primenom POS terminala različtih banaka, ostvare značajne uštede u provizijama banaka. Ovakvo napredno okruženje, ne samo da podržava sve funkcionalnosti koje pruža i mod Single licenci, već poseduje i dodatni set funkcionalnosti:

- Mogućnost povezivanja neograničenog broja terminala na svakom prodajnom mestu.

- Mogućnost pojedinačnog imenovanja terminala, kako bi se stvorili preduslovi za direktno prosleđivanje tranakcija baš na terminal koji je povezan sa klijentovom bankom. 

- Detaljan uvid u sve tranakcije, po terminalima i drugim parametrima.

- Detaljno izveštavanje o prometa po karticama, prodajnom mestu.

Važno napomenutu da se ePlatiša vrlo lako može integrisati (REST API integracijom) sa bilo kojim drugim softverskim rešenjem. 
Pozitivna iskustva u tom smislu već imamo kroz završene integracije sa nekim od najznačajnijih računovodstvenih softvera.   

Uz našu precizno definisanu dokumentaciju i razvojno-testno okruženje, iznenadiće Vas koliko je i brzo i lako da se integracija uspešno završi. 

Svim zainteresovanim korisnicima obezbesili smo besplatno 30 dana probnog testiranja i pomoć pri integraciji.

Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?
Pozovite broj telefona
021 327 0 500 & 011 455 0 005
ili popunite kontakt formu ispod