Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

SunMi V2s PLUS mobilni terminal

SunMi V2s PLUS mobilni terminal

SunMi V2s PLUS pametni mobilni terminal sa ugrađenim štampačem

 

SUNMI V2s PLUS je serija pametnih mobilnih terminala koja je nastala kao dalji iskorak u odnosu na bazični model i u koju su inkorporirana najmodernija tehnološka dostignuća i zahtevi korisnika sa terena. Krase ih integrisani štampač od 80 mm i 6,2" HD+ ekran sa multi-touch tehnologijom što omogućava lak rad u skoro svim oblastima maloprodaje i ugostiteljstva. Dolaze se veoma savremenim softverom i hardverom što ih svrstava među lidere u ovoj niši proizvoda. Ako se na to doda i da im je cena krajnje konkurentna, jasno je zašto mobilni terminali SUNMI V2s PLUS preuzimaju sve veći deo tržišta.

Uostalom možda i najbolje o kvalitetu govore i nagrade koje osvajaju SUNMI V2s PLUS mobilni terminali, od kojih se svakako ističe nagrade Red Dot Design Avard. Dodeljena je za poslovne sposobnosti koje imaju u fokusu potrebe samih korisnika.

 

Benefiti primene SUNMI V2s PLUS mobilnih terminala


Visoke performanse za efikasan rad tokom celog dana

Procesor sa osam jezgara od 2 GHz, 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a obezbeđuju brzinu i kvalitet u radu. Korišćenje ovakvog moćnog i ergonomski dizajniranog mobilnog terminala postaje zadovoljstvo, a svaka transakcija se odvija brzo i lako. Na terenu ili u objektu, sasvim je sv jedno, osetićete lakoću i sigurnost u korišćenju ovih uređaja.

Snažna litijim-polimerska baterija velikog kapaciteta Vas nikad neće izneveriti

Napravljena j da radi bez napora 24 sata. Svojim kapacitetom od 3500 mAh i 7.7 V, baterija  može trajati u do 14 dana u režimu pripravnosti ili da radi neprekidno više od 16 sati. Dizajn baterije koji se može ukloniti donosi niz prednosti i  omogućava Vam fleksibilniji rad personala.

Potpuno napunjen V2s PLUS može da traje 14 dana u režimu pripravnosti.

Veliki displej izuzetnih performansi za lakši rad 

Ekran od 6,2" u HD+ rezoluciji će Vam uvek omogućiti jasan pregled svih bitnih informacija. Multi-touch tehnologija koja je primenjena neverovatno ubrzava rad i čini ga lakšim i konfornijim.

Podržana tri tipa štampanja za povećanu fleksibilnost i brzinu štampanja

Podržava štampanje računa, nalepnica i crnih oznaka u veličinama do 80 mm.
Osim toga, brzina štampanja je poboljšana na 80 mm/s maksimalno, što daleko nadmašuje konkurenciju. Podesite fiksator rolne papira za štamparske rolne širine od 60 do 80 mm.


Jedan čitač za sve bar kodove

Pročitajte sve 1D ili 2D bar kodove, čak i ako su izgrebani, presavijeni ili umrljani.

Još moćnija konfiguracija za povećanje performansi

Skok u performansama daje vam mogućnost da glatko prelazite sa jedne aplikacija na drugu i da tako olakšate svoje poslovanje. Novi SUNMI OS je dodatno poboljšao bezbednost i integraciju uređaja.

Ergonomski dizajn za lako korišćenje i jednostavna integracija sa ostatkom sistema

Njegove dimenzije su samo 237,2 x 100,91 x 16,5 mm (D x Š x V) sa težinom od samo 535 grama. Plus, veliki izbor interfejsa obezbeđuje brzu integraciju u već postojeće sisteme. Ovo uključuje USB-C, Wi-Fi dvopojasni, Bluetooth 5.0 (BLE) i 4G LTE – NFC tehnologija je opciona, kako bi se po potrebi podržao još jedan način plaćanja.

Dostupnost modela: Na stanju

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju SunMi V2s PLUS

Kontakt

Imate poruku ili pitanje u vezi ponude?
Pozovite broj telefona
021 327 0 500 & 011 455 0 005
ili popunite kontakt formu ispod