Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Fioke za novac

Fioke za novac

FIOKE ZA NOVAC - JAPANSKI KVALITET KOMPANIJE STAR

 

Moderni načini plaćanja polako, ali sigurno preuzimaju primat u odnosu na gotov novac u opticaju. Ipak, dokle god postoji opcija plaćanja u kešu, postojaće i potreba da se taj novac skladišti na organizovan i bezbedan način, što je i primarni zadatak fioka za novac.

Ovo za posledicu ima da su fioke za novac i danas neophodan deo opreme za svako prodajno mesto. Najčešće se prodaju kao samostalni deo POS opreme, i kroz njih se primenjuju razni bezbedonosni protokoli.

Fioka ima raznih. Manjih, većih, sa više pregrada ili manje, sa elektronskom bravom ili ne, integrisane sa ostalom POS opremom ili samostalne... Zajedničko im je da moraju da olakšaju manipulativni rad sa gotovim novcem na prodajnom mestu i da pruže određeni nivo bezbednosti samom personalu (kroz razna ojačanja i protokole otključavanja i zaključavanja).  

Sky POS se potrudio da u svoju ponudu uvrsti različite vrste fioka za novac kako bi naši klijenti što lakše i brže mogli da reše i ovo pitanje.

 

Sky POS ponuda fioka za novac


Zahvaljujući direktnoj saradnji sa najkvalitetnijim svetskim brendovima, među kojima je svakako i firma STAR, Sky POS je u prilici da Vam ponudi kompletnu POS opremu po jedinstvenim uslovima. Kod nas možete na jednom mestu da nabavite sve što Vam je potrebno po pitaju POS opreme i softvera. 

Kao ovlašćeni uvoznik STAR opreme za Srbiju, zajednički možemo na vrlo brz i lak način pronaći najbolje rešenje za Vaš biznis i sve što Vam je neophodno iz domena POS sektora. 

Ovo se svakako odnosi i na fioke za novac.  

U našoj ponudi su tri modela koja su se pokazala i dokazala na tržištu i koja po kvalitetu svakako spadaju u sam vrh ponude na tržištu.

Fioka za novac STAR CB2002

Fioka za novac STAR CB2002

Sjajna ponuda fioka za novac japanske firme STAR CB2002 serije, koja će Vam pružiti mnogo više od onog što očekujete. 

PROČITAJ VIŠE

 

Fioka za novac STAR CD4

Fioka za novac STAR CD4

Nabavite jednom fioke za novac iz serije STAR CD4 i zaboravićete kada ste ih kupili.

PROČITAJ VIŠE

Fioka za novac STAR mPOP

Fioka za novac STAR mPOP

STAR mPOP serija fioka za novac je idealno rešenje za manje ili pokretne biznise u ugostiteljstvu i maloprodajama.

PROČITAJ VIŠE

 

Benefiti korišćenja fioka za gotovinu marke STAR

 

Organizovanost

Nemoguće je i zamisliti rad nekog prodajnog mesta bez fioka za novac. Koliko god da su zastupljeni drugi načini plaćanja, dokle god postoji opcija plaćanja u gotovom novcu, postojaće i potreba za fiokama za novac.

Bezbednost

Jedna od osnovnih funkcionalnosti fioka za gotov novac je svakako bezbednost koju donose sa sobom. One predstavljaju poslednju liniju odbrane. Razvojem IT tehnologija i klasične fioke su modernizovane raznim vrstama elektronskih bravica, u smislu da se ne mogu otvorti bez impulsa koji daje ostatak POS sistema.

Ergonomičnost

Kompletna POS oprema treba da bude po meri samih radnika, kako bi njihova produktivnost bila što veća. Ta ergonomičnost često razlikuje kvalitetnu opremu od one druge, a neverovatno utiče na vreme opsluge klijenta na prodajnom mestu. 

Takođe, primena automatizacije kod svih poslovnih procesa gde je to moguće značajno se povećava efikasnost i produktivnost personala.

Mogućnost modularnog nadograđivanja

Savremene fioke za novac, imaju mogućnost uklapanja u veće POS sisteme poput kiosk varijanti, integracije sa termalnim POS štampačima i slično. Neretko, u okviru jednog objekta postoji potreba za više fioka za novac. U takvim situacijama jednobraznost i kompatibilnost primenjene POS opreme itekako ima svoju logiku.


Za koju god seriju da se odlučite, budite sigurni da nećete pogrešiti. Slobodno nam se obratite za bilo koju vrstu objašnjenja ili pomoći oko izbora, bićemo presrećni ako možemo da Vam pomognemo.