Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

All in One računari

All in One računari

All in one računari - Integrisan sistem u jednoj celini - postaju sve popularniji među trgovcima i ugostiteljima.

Sve u jednom POS sistem pakovanju - Idealno rešenje za svaki ugostiteljski objekat.

Bez obzira u kojoj industriji radite, imate brojne mogućnost kada je u pitanju izbor POS sistema, koji bi odgovarao vašim zahtevima. Najbolje rešenje je integrisan sistem – sve u jednoj mašini, tzv. All-in-one računari.

 

Integrisan POS sa štampačem i skenerom QR koda, kako bi se uštedio prostor za maloprodaju i učinio rad pogodnijim i efikasnijim. Zato sve više prodavaca odustaje od korišćenja tradicionalne kase i počinju sa korišćenjem računara po sistemu All in One računari!


All in One računari
 pružaju trgovcima i ugostiteljima skoro sve što im je potrebno za poslovanje, jednom paketu. Ova POS oprema postaje sve popularnija u ugostiteljstvu i s obzirom na njene prednosti, ne čudi nas mnogo.

Ovi sistemi obično sadrže:

 

·  ekran osetljiv na dodir,

·  štampač računa,

·  ladicu za novac,

·  čitač magnetne trake.

 

 

Proizvođači konstantno proširuju asortiman, nudeći dodatne periferne uređaje, koji omogućavaju širenje funkcionalnosti All in One računara, tj. POS sistema, u skladu sa razvojem i potrebama tržišta.

 


Činjenica da hardverske komponente All-in-one POS sistema potiču od jednog dobavljača, čini ih pogodnijim za upotrebu od ostalih vrsta POS sistema. Kada nešto pođe po zlu, nemate nedoumica po pitanju toga kome se obratiti - jedan poziv može rešti sve.

 

 

Vrhunska ergonomija

Mnoge maloprodaje i restorani imaju ograničen prostor na pultu, ali sa POS sistemima All in One, to i nije toliko važno, jer oni štede prostor, otvaraju put estetski ugodnijem prednjem pultu. Dobijate prostor i za dodatne uređaje.

Osim toga, sistem All in One računari, povećava udobnost zaposlenih na POS-u. Rukovanje sa više POS perifernih uređaja, uguranih u mali prostor na šanku, može biti teško i komplikovano. Što je veći stepen nelagodnosti zaposlenih, to je i veći potencijal za greške koje su neminovne u takvom okruženju i samom poslovanju.

Jednostavnost korišćenja od strane zaposlenih je sigurno jedan od najvažnijih benefita All in One računara. Udobniji za upotrebu, tj. jednostavniji za rukovanje.

 

Niži troškovi u dugoročnom pogledu

Na početku All in One računari će možda, zavisno od obima mogućnosti i komponenata, zahtevati veća početna ulaganja od klasičnog POS sistema. Međutim, dugoročni troškovi ovih sistema obično su niži od cena na drugim vrstama POS konfiguracija.

Pitate se zašto?

Kao prvo, pojedinačni dobavljač je odgovoran za održavanje, što je mnoga bolja opcija nego da touch ekran popravljate na jednom mestu, a štampač na drugom itd. Osim toga, ovakav princip može i da bude dosta isplativiji, ako sarađujete sa pravom firmom. 

Kompatibilnost komponenata iz jednog izvora, omogućava lakše prilagođavanje i pokretanje, uz minimalan napor i po nižoj ceni, naravno. Cene postavljene za pojedinačne hardverske komponente obično su veće od onih koje su odredili dobavljači, kada spajaju nekoliko različitih perifernih uređaja, kako bi stvorili kompletnu POS konfiguraciju. 

Sve u svemu:

·   Održavanje će biti lakše i jeftinije ako sve komponente potiču od istog dobavljača.

·   Izdržljiv hardver obično traje duže od ostalih tipova.

·   Pojednostavljeni uređaji i prilagođene funkcije olakšavaju obuku zaposlenih.

 

Ušteda novca uvek je bila kardinalno pitanje za vlasnike. Konsolidacijom vašeg POS sistema možete efikasnije da vodite posao, štedeći novac.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, evo još jedne činjenice:

Životni vek sistema često prelazi životni vek drugih sistema, jer su sve komponente iste trajnosti. To znači da zamena možda neće biti potrebna toliko često, kao što bi inače bila.

Kada dođe do zamene, ako ste mudro odabrali svog prodavca, servisna upotreba na terenu može biti opcija bez dodatnih troškova.

 

Ako želite da krenete u pravcu All in One računara, naš predlog je Shuttle  

Pre nešto više od jedanaest godina, Shuttle je lansirao svoj prvi All-in-One PC u obliku Ks50. Od tada se puno toga dogodilo. Paleta modela se neprestano razvijala i sada je postala važan deo porodice Shuttle XPC proizvoda koji ne bismo želeli da propustimo.

Koje su to prednosti sistema Shttle All in One računari:

 

Touch monitori

Revolucionarni ekran osetljiv na dodir omogućava upravljanje ovim mini-računarom bez upotrebe miša ili tastature. Uz pomoć virtuelne tastature, unosi se mogu vršiti direktno na ekranu.

 

Otporni ekran

Otporni ekran (osetljiv na dodir) omogućava rad čak i bez kontakta sa kožom, npr. sa rukavicama ili olovkom i zato je posebno pogodan za zahtevna okruženja, da tako kažemo.

 

Pogodno za neprestan rad

Radite 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, Shuttle All in One proizveden je za neprekidan rad. To znači niže troškove održavanja i duži vek trajanja.

 

Zaštićeno u skladu sa IP54 standardom

Čitava prednja strana uređaja zaštićena je od prašine i prskanja vodom, u skladu sa zaštitnom klasom IP54, što ga čini jednostavnim za održavanje.

 

HDMI interfejs

Zbogom kablovi! Savremeni televizori s ravnim ekranom i TFT ekrani velikog formata, mogu se povezati na ovaj mini-računar samo jednim tankim kablom. Sjajno zar ne.

 

Brzo pokretanje sistema i programa zahvaljujući NVMe podršci

SSD diskovi su već veoma brzi u poređenju sa tvrdim diskovima. Ali ono što je moguće zahvaljujući M.2 modulima sa PCIe Ekpress tehnologijom zaista oduzima dah. NVMe moduli obrađuju nekoliko gigabajta u sekundi i na taj način osiguravaju da se sistem pokrene u samo nekoliko sekundi.

 

Čitač kartica

Jednostavno ubacite memorijsku karticu i odmah možete pristupiti svim sačuvanim zapisima.

 

Ugrađeni stereo zvučnici

Dva zvučnika, elegantno integrisana u dizajn, pružaju zadivljujuće dobar kvalitet zvuka. A kada je potrebno više energije, možete priključiti spoljne zvučnike preko audio priključaka.

 

Duži životni vek i bolja stabilnost sistema

Sve komponente visoko integrisane matične ploče ovog računara opremljene su modernim čvrstim kondenzatorima, koji nude šest puta veći vek od normalnih kondenzatora.

 

Tihi rad i stabilnost sistema

Tehnologija bez ventilatora, koja se koristi na ovom računaru, znači da je neverovatno tih. Uklanjanje ovih mehaničkih komponenti takođe smanjuje habanje delova, čineći mašinu izdržljivijom i stabilnijom.

 

Mala potrošnja energije

Štednja pre svega. U pogledu potrošnje električne energije ovaj All in One računar predstavlja primer štediše, što nije dobro samo za okolinu, već i za vaš džep.

Možda nismo sve naglasili, ali tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja > Kontaktirajte nas.

 

All in One računari - kao što vidite i sami - brža, kvalitetnija i efikasnija prodaja i usluga, kao nikada do sada!