Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print2

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print2

STAR mC-Print2 termalni štampač minimalističkih dimenzija i maksimalističkih mogućnosti


Ovi minimalistički termalni POS štampači su predviđeni za štampu računa od 58 mm. Idealni za primenu u maloprodaji i ugostiteljstvu odnosno tamo gde je svaki santimentar prostora bitan. Iako su skromnih dimenzija poseduju obilje funkcionalnosti koje ih krase. To praktično znači da nabavkom ovakvih štampača, ne gubite ništa od performansi u odnosu na gabaritno veće uređaje, a značajno štedite prostor na samom radnom mestu.

 

Benefiti primene mC-Print2 termalnih POS štampača


Upakovano u kocku od 10cm

MC-Print2 je Star-ov najmanji POS štampač. Mogu se koristiti i za tradicionalne ali i tablet POS sisteme. Štedi dragoceni prostor na šalteru sa samo 96 x 113 x 100 mm, štampajući pri tom veoma kvalitetno u formatu od 2 inča (58 mm). Svejedno im je da li su u pitanju računi, bar kodovi i grafika.

Laki za korišćenje na bilo kom radnom mestu

Karakterišu ih stilski dizajn kocke i izbacivanje računa sa prednje strane. Traka se stavlja sa gornje strane a LED ekran je lako pregledan. Sve ovo ih čini prilagođenim za korišćenje i daje im mogućnost da efikasno odgovore na sve zahteve korisnika.

Sublimirajući sve ove karakteristike, lako je zaključiti da su termalni POS štampači  STAR mC-Print2 idealni za primenu u maloprodaji, ugostiteljstvu ili mobilnom okruženju gde je ušteda prostora i ergonomija jako bitna.

SteadiLAN tehnologija za neprekidno štampanje

Jedinstvena Star-ova SteadiLAN™ tehnologija obezbeđuje neprekidnu povezanost za razmenu podataka, punjenje i mrežno povezivanje na iOS, Windows ili USB-C Android tablete.

Hub Connectiviti tehnologija

U okviru ove serije, postoji model (mCP21LB) koji uključuje 2 USB host porta za povezivanje dodatnih USB skenera, displeja kupaca i RFID uređaja, kao i za standardnu fioku za novac i port za zujalicu.

Besprekorna integracija

Ovi termalni POS štampači mC-Print2 dolaze sa mCollection drajverom za Windows, uključujući OPOS i JavaPOS drajvere. To njihovu primenu i podešavanje čini krajnje jednostavnim i olakšava obuku i korišćenje. Uslužne aplikacije za iOS i Android dostupne su u App Store ili Google Play prodavnici.

Lako povezivanje sa ostalom POS opremom

POS terminali, tableti ili drugi ručni uređaji se mogu povezati sa štampačem preko USB-a, LAN-a, Bluetooth-a ili direktno preko Lightning® kabla. Naravno da postoji i mogućnost da se jednostavno povežite preko bežične LAN mreže sa Star-ovim opcionim MCV10 VLAN adapterom.

Štampanje sa WEB-a

Svi štampači iz mc-Print2 serije dolaze sa uključenom Star-ovom jedinstvenom CloudPRNT tehnologijom. Pomoću nje, uvek možete besprekorno da štampajte račune i porudžbine iz web prodavnica ili platformi za naručivanje hrane.


Tehničke karakteristike serije STAR mC-Print2 štampača

Samo letimičan pogled na osnovne karakteristike, potvrdiće Vam da su u kompaniji STAR potrudili da ova serija termalni POS štampača mC-Print2, po svojim performansama ne zaostaje za konkurencijom, bez obzira na svoje dimnzije.

Karakteristike:

Brzina štampe 100 mm/sec
Rezolucija štampe 203 dpi
Širina papira 58mm
Debljina papira 0.053mm – 0.075mm
Senzori kraj trake, blizina kraja trake i otvoren poklopac
Autosekač predviđeno do 1 miliona odsecanja
Pouzdanost štampe podržana štampa do 60 miliona linija
Konekcije 
(u zavisnosti od modela)
USB, iOS USB sa SteadyLAN, USB-C sa SteadyLAN, Ethernet i Bluetooth
Dimenzije 96 x 113 x 100mm
Težina 0.8 kg
Boja uređaja crna i bela (u zavisnosti od modela uređaja)


Dostupnost: 
Na stanju

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju STAR mC-Print2