Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni POS štampač STAR serije TSP800II

Termalni POS štampač STAR serije TSP800II

STAR TSP800II - termalna štampa različitih formata


Termalni štampač TSP 800II ističe se svojom fleksibilnošću u primeni. Dolazi sa značajnom količinom softvera koji mu daju vanstandarde mogućnosti i izdvajaju ga od konkurencije. 

Ova serije termalnih štampača može mnogo toga. Moguće je prilagoditi format štampe, baš po Vašim zahtevima. To znači da će biti tu za sve Vaše potrebe - od štampe računa, narudžbina, pa sve do sklabilnog štampanja A4 formata.

 

 

Benefiti primene STAR TSP 800II serije termalnih POS štampača


Jedinstveni i svestrani termalni štampač

STAR TSP800II je jedinstven i svestran termalni štampač sposoban da štampa na medijima širim od prosečnih do 112 mm. U kombinaciji sa jedinstvenim A4 raster drajverom koji može da skalira A4 sliku na papir širine 112 mm. TSP800II se može primeniti kao veoma isplativ štampač računa, karata ili etiketa. Lak je za korišćenje i predstavlja kompaktnu alternativu standardnim A4 štampačima. Po mnogo nižoj ceni od klasičnih laserskih štampača.

Bez ikakvih problema na njemu možete štampati fakture ili izveštaje u maloprodajnim i ugostiteljskim okruženjima sa značajnim uštedama papira i potrošnog materijala.

Značajno niži operativni trokovi

Koristeči termalni štampač TSP800II svaka štampa će Vas koštati čak 47% manje od štampe klasićnog laserskog štampača.


Kompaktan štampač

Sa samo 180 (š) x 213 (d) x 148 (v) mm štampači iz ove serije neće opteretiti Vaše radno mesto, a efektno i efikasno će odgovoriti na svaki zadatak.

Brže do prve stranice i veća brzina štampanja

U komparaciji sa klasičnom laser štampom, vreme potrebno da se odštampa prva stranica je znatno kraće. Sličan je odnos i kad je u pitanju štampa ostalih stranica.

Ekološki odgovorno i zeleno rešenje

STAR TSP800II će Vam omogućiti da trošite manje papira zbog drugačijijh dimenzija. Gledano kroz prizmu zelenog poslovanja, ovakav format štampe omogućava i manji utrošak energije odnosno manje CO2 zagađenje.

TSP847II AirPrint™

AirPrint je Apple tehnologija koja pruža jednostavna rešenja za mobilno štampanje za Apple iPad, iPhone, iPod i MacBook korisnike na bilo kojoj privatnoj mreži. Koristeći AirPrint, svi Apple uređaji mogu da štampaju bez instaliranja posebnih drajvera za štampač. To omogućava slobodu kretanja uz mogućnost štampanja na Star TSP847II sa bilo kog mesta u sistemu poslovne mreže. Podrška za AirPrint je unapred instalirana na iOS uređajima, omogućavajući korisniku da prepozna željeni štampač i štampa na njemu.

Pored toga, Star-ovo TSP847II AirPrint rešenje će obezbediti Ethernet i WiFi konekciju, koristeći se Apple WiFi Alliance sertifikovanim ključem (EDIMAKS EV-7811UN ) koji je uključen u cenu.

A4 štampa

Ova serija STAR TSP 800II termalnih štampača može da skalira A4 sliku na papir širine 112 mm. To mu daje preduslove da se može koristiti ne samo kao isplativ štampač računa, karata ili etiketa, već veoma lako i brzo može postati kompletna alternativa za štampu raznih izveštaja i faktura u maloprodajnim i ugostiteljskim okruženjima. Naravno, uz ogromnu uštedu u papiru i potrošnom materijalu.

Štampač karata visokog kvaliteta

TSP800II sadrži senzor crnih oznaka i sposoban je da štampa na medijima do 150 g/m2, što ga čini idealnim štampačem nalepnica po niskoj ceni. Može služiti za štampu nalepnica na ivici polica ali i za recimo visokokvalitetnu štampu karata šireg formata. Može se montirati na zid sa opcijom eksternog uvlačenje papira. 

Opcije interfejsa

Starov intuitivni dizajn pruža priliku korisnicima da efikasno promene njegov interfejs, omogućavajući nadogradnju POS sistema bez potrebe za nadogradnjom štampača. Interfejsi uključuju serijski, paralelni, USB ili Ethernet , ali može biti i u vidu i HI X Connect rešenja sa WebPRNT i CloudPRNT tehnologijom.

HI X Connect interfejsom sa WebPRNT i CloudPRNT 

Ovaj štampač obezbeđuje inteligentno štampanje za maloprodajne, logističke i ugostiteljske aplikacije u oblaku omogućavajući neuporedivu fleksibilnost za daljinsko štampanje računa i daljinsko štampanje porudžbina pomoću standardnog štampača računa.

Star Cloud

Svi štampači serije TSP800II takođe nude besplatan pristup uslugama Star Cloud, uključujući Star’s Digital Receipt Service.

Savršeno za štampanje na kiosku

TSP800II se takođe često instalira u mnogim nenadziranim kiosk okruženjima za štampanje direktno sa Web-a. Često ga možemo videti i po HoReCa objektima za automatizovani rad sa gostima.

 

Tehničke karakteristike STAR TSP 800II štampača


Japanska kompanija STAR, kao jedan od vodečih svetskih brendova, se potrudila da ovu seriju termalnih štampača TSP800II krase napredne hardverske i softverske karakteristike.

Karakteristike:

Brzina štampe 4.7 do 8.9 lps
Rezolucija štampe 7 x 9 half dot
Širina papira 78mm
69,5mm
58mm
Debljina papira 0.06mm – 0.085mm - 1+2 kopije
Senzori kraj trake, blizina kraja trake i otvoren poklopac
Autosekač predviđeno do 1 miliona odsecanja
Pouzdanost štampe podržana štampa do 22 miliona linija
Konekcije 
(u zavisnosti od modela)
USB, Serial, Ethernet
Dimenzije 160 x 245 x 152 (mm)
Težina 1.9kg
Boja uređaja crna 
Dodatna oprema 
(opciono)
- postolje za vertikalno postavljanje i
- buzzer za zvučno upozorenje
Plug-In“ HI X Connect interfejs


Dostupnost: 
Na stanju

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.