Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni POS štampač STAR serije TSP100

Termalni POS štampač STAR serije TSP100

NAJPRODAVANIJI TERMALNI ŠTAMPAČ:
STAR TSP100 SINONIM POUZDANOSTI I KVALITETA


Najuspešnija Starova serija termalnih štampača TSP100 poznata je širom sveta po pouzdanoj, visokokvalitetnoj termalnoj štampi i neverovatnih četiri godina garancije. 

Ima sopstveno ugrađeno napajanje i sa njim u kutiji dobijate sve što Vam je potrebno za više nego jednostavno podešavanje. 

Neverovatno je jednostavan za povezivanje i korišćenje, što donosi velike uštede kroz olakšan rad i obuku personala. Pri tom, mogućnosti koje poseduje, svrstavaju ga u sam vrh termalnih štampača, pogotovu u POS sektoru. Zato sa pravom termalni štampači iz serija TSP100 nose epitet jednih od najpopularnijih termalnih štampača na svetu. 

Iskreno, oni su i bili glavna motivacija da Sky POS ostvari direktnu saradnju sa japanskom kompanijom STAR i postane ovlašćeni uvoznik za termalne štampače.

To daje priliku da Vam Sky POS po najboljim uslovima na tržištu ponudi paletu STAR-ovih termalnih štampača, uključujući i ovu najistaknutiju seriju TSP100.

Ako na sve ovo dodamo da im je cena apsolutno konkurentna, jasno je da je investicija u ovakvu opremu krajnje opravdana.
Dobićete termalni štampač vrhunskog japanskog kvaliteta, podržan vrlo naprednim funkcionalnostima, beskrajno pouzdan i ekonomičan - po vrlo prihvatljivoj ceni sa neverovatnih četiri godine garancije na rad sa uračunatih 2 miliona odsecanja papira.


ZAŠTO SU TERMALNI ŠTAMPAČI TSP100 TAKO POPULARNI?


Jednostavno, reč je o veoma dobroj kupovini. Odnos cene i kvaliteta kod ovih uređaja toliko odskače od drugih, da su korisnici to odmah prepoznali i markirali ga kao vodeći STAR termalni štampač. 

Od trenutka svog predstavljanja na tržištu pokazali su se i dokazali na delu, a novije verzije su samo nastavile tim uspešnim putem. Istaknućemo samo najupečatljivije karakteristike:

 • Visoki kvalitet i brzina termalne štampe - nikad Vam se neće desiti zastoj u Vašem poslovanju zbog sporosti ovog uređaja, koliko god da je opterećen. Jednostavno je napravljen da štampa brzo i u kvalitetu koji je značajno viši od standardnog. 

 • Idealan za masovnu štampu u POS sektoru - tipično japanski. Količina posla nije nešto od čega će se ovaj štampač „uplašiti“, naprotiv. Dokaz za to je i veliki broj POS kompanija koje su kategorizovale ovaj termalni štampač kao svoj prvi izbor.

 • Maksimalna pouzdanost, fabrička garancija 4 godine - ovo je najbolji dokaz koliko sam proizvođač veruje u kvalitet svog favorita. Pri tom je statistika otkaza u praksi zanemarljiva.

 • Brzo i lako povezivanje sa ostalom opremom - opciono može da se poveže na sve danas poznate načine povezivanja, žični ili bežično.

 • Jednostavno korišćenje i obuka personala - u vreme velike fluktuacije personala, jednostavnost korišćenja opreme donosi povećanu produktivnost, efikasnost i veliku uštedu u vremenu koje je potrebno da novo osoblje krene sa radom.

 • Izuzetno niska jedinična cena štampe - neuporedivo niža od klasične štampe bazirane na tonerima, kertridžima...

 • Izuzetno niska cena održavanja - bez čišćenja, stalnih glavobolja oko redovnog servisa, mains-kit troškova i slično.

 • Sve što Vam treba je već u kutiji - sve što vam je potrebno za početak je tu: unutrašnje napajanje sa kablom za napajanje, interfejs kablom, vodičem za papir od 58 mm, uputstvom za podešavanje i kompletom za montažu na zid.

 • Jedinstveni futurePRNT softver uključen u cenu - Star-ov softver futurePRNT koji dolazi  besplatno uz seriju TSP100 termalnih štampača, daleko prevazilazi uobičajene instalacione alate. On korisnicima omogućava da dodajete logotipe i grafiku i redizajnirate svoje račune u trenu. U sebi sadrži brendirane alate za upravljanje i redizajn štampe poput:

  • Auto-Text Reversal™, 
  • Receipt Re-Design Tool,
  • Coupon Marketing Tool, 
  • Journal and Multi-Copy Tool.


Karakteristike:

Brzina štampe 250 mm/sec. za modele TSP143IIIU/LAN/WLAN/BI‚
200 mm/sec. za model TSP143IIU+
Rezolucija štampe 203 dpi
Širina papira 80mm (58mm pomoću graničnika za papir)
Debljina papira 0.053mm – 0.085mm
Senzori kraj trake i otvoren poklopac
Autosekač predviđeno do 2 miliona odsecanja
Pouzdanost štampe podržana štampa do 60 miliona linija
Konekcije
(u zavisnosti od modela)
USB, Ethernet, Wireless LAN i Bluetooth
Dimenzije 142 x 204 x 132 (mm)
Težina 1.56kg - 1.76kg
Boja uređaja crna, tamno siva i bela (u zavisnosti od modela uređaja)
Dodatna oprema
(opciono)
- poklopac za vodu (prskanje),
- postolje za vertikalno postavljanje i
- buzzer za zvučno upozorenje


Dostupnost:
Na stanju svi modeli

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju STAR TSP100