Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni POS štampač STAR serije TSP100IV

Termalni POS štampač STAR serije TSP100IV

Star TSP100IV - nova generacija modernih termalnih štampača


Najnovije IT tehnologije primenjene u ovim štampačima brišu granicu između poslovanja u samim objektima i preko interneta. Uz njih ste potpuno spremni i za savremene načine poslovanja preko WEB i Cloud tehnologija. Novi portovi za USB-C / USB-A i Ethernet LAN učiniće Vam svakodnevne poslovne procese još efikasnijim i bržim, a samo povezivanje i korišćenje termalnih POS štampača TSP 100IV nikad nije bilo jednostavnije.


Benefiti primene TSP 100IV serije termalnih POS štampača


Jedan od vodećih modela

Star TSP 100 serije termalnih POS štampača spadaju u kategoriju najprodavanijih. Sa pravom ih već dugo prati imidž jednih od najpouzdanijih i najzastupljenijih štampača koje je STAR ikad proizveo. Kroz protok vremena, doživljavali su redizajn, neophodan da se ostane korak ispred konkurencje, što je i sada slučaj sa četvrtom generacijom ovih uređaja.

Štampanje sledeće generacije

Novi TSP100IV termalni POS štampač donosi jedinstven novi dizajn za istinski revolucionarni proizvod. Kvalitet i pouzdanost popularne serije TSP100 spojeni su sa poboljšanom konekcijom i specijalnim karakteristikama za brza i laka štampanja u online prodaji i kroz višekanalnu trgovinu. Zato je model TSP 100IV idealan za primenu u dinamičnom okruženju poput maloprodaje i ugostiteljstva. 

Spreman za oblak

Svi modeli iz serije TSP 100IV su spremni za WEB i Claud poslovanje, zahvaljujući Star-ovoj popularnoj CloudPRNT tehnologiji. Ona nudi jednostavno štampanje računa i porudžbine za onlajn prodavnice i platforme za e-trgovinu.

Futuristički dizajn za bezbrižnu budućnost

Jedinstveni kompaktni dizajn sa svakom opcijom povezivanja koja vam može zatrebati. Izbegnite brigu o zaštiti svog poslovanja u budućnosti.

Čuvena Starova pouzdanost - 4 godine garancije za miran san.

Termalni POS štampači TSP100IV, kao jedna od vodećih Star-ovih serija, dolazi sa 4 godine garancije. Uz Star-ov kvalitet izrade, zaboravićete na postojanje i održavanje ovih uređaja. Brinite o Vašem biznisu, a ne o opremi koju ste nabavili. 

Uštedite 20% prostora i prilagodite radno mesto Vašim potrebama

Sa integrisanim unutrašnjim napajanjem, ovaj super kompaktan termalni POS štampač je za 20% manji od svog prethodnika. Na taj način dodatno se štedi prostor na samom radnom mestu, pogotovo jer postoji mogućnost rada i u horizontalnom i vertikalnom položaju. Ako tome pridodamo i mogućnost zidne montaže, jasno je da je fleksibilnost ovog modela maksimalna. 

Brz i prilagodljiv trenutnim potrebama  

Može da štampa račune širine 80 mm ili 58 mm brzinom od 250 mm/s. Na Vama j da izaberete optimalnu kombinaciju.

Podržano mobilno okruženje - razvijeno za tablet i Cloud POS sisteme

TSP100IV ima poboljšanu povezanost sa Ethernet LAN i USB-C portovima za Windows, Linux i MacOS uređaje, kao i USB-A za povezivanje Android tableta i mobilnih uređaja. Uz podršku za Android Open Accessori (AOA), kompatibilni Android tableti i mobilni uređaji ili dodaci kao što su skener ili ekran za korisnike, mogu komunicirati i puniti se direktno preko USB-a. 
Bežična LAN veza je takođe dostupna sa Star-ovim opcionim MCV10 bežičnim LAN adapterom.


Plug & Play

Termalni štampači Star TSP100IV se izuzetno lako instaliraju. Uz njih dolazi i STAR-ov novi krajnje intuitivni softver za povezivanje i podešavanje, što će svaku instalaciju učiniti jednostavnom i uprostiti rad sa samim štampačem.  
Postoji apsolutna kompatibilnost sa ranijim modelima TSP 100, pa je nadogradnja već postojećih radnih mesta sasvim lagana. 
U pakovanju pored štampača, dolazi i kabl za napajanje, kablovi za interfejs i graničnik za papir od 58 mm, kao i Star-ovu 4 godine dugu garancija kao standard. Dodatni softver za podešavanje je uključena u cenu.


Tehničke karakteristike STAR TSP 100IV serije termalnih POS štampača


Jasno je da je ovde reč o vrhunskom termalnom POS štampaču, koji će na najbolji mogući način podržati svaki Vaš kanal prodaje i optimizovati poslovanje modernim načinima povezivanja. Japanska firma STAR se potrudila da svom favorizovanom štampaču udahne nove funkcionalnosti kako bi on zadržao svoju veoma visoku poziciju na tržištu. Pri tome je sve spakovano u još kompaktnije kućište koje dodatno optimizuje prostor na samom radnom mestu. 

Karakteristike:

Brzina štampe 250 mm/sec.
Rezolucija štampe 203 dpi
Širina papira 80mm (58mm pomoću graničnika za papir)
Debljina papira 0.049mm – 0.085mm
Senzori kraj trake i otvoren poklopac
Autosekač predviđeno do 2 miliona odsecanja
Pouzdanost štampe podržana štampa do 60 miliona linija
Konekcije 
(u zavisnosti od modela)
Ethernet LAN, USB-C, USB-A sa AOA Android podacima i punjenjem
Dimenzije 140 x 169 x 123 (mm)
Težina 1.3 kg
Boja uređaja tamno siva i bela (u zavisnosti od modela uređaja)
Dodatna oprema 
(opciono)
- MCV10 bežični LAN adapter
- postolje za vertikalno postavljanje i
- buzzer za zvučno upozorenje


Dostupnost: 
Na stanju svi modeli

SKY POS je ovlašćeni uvoznik STAR štampača za Srbiju.

Preuzimanja:

Preuzmite tehničku specifikaciju STAR TSP100IV