Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Termalni štampači

Termalni štampači

TERMALNI ŠTAMPAČI:
KLJUČNA KARIKA U ODABIRU POS OPREME


Termalni štampači su moderna vrsta štampača koja je nastala kao odgovor na sveopštu potrebu za jefitnom, brzom a masovnom štampom (fiskalni računi, razne karte, potvrde i priznanice). Veoma su efikasni i mnogo ekonomičniji od klasičnih štampača, pa su se nametnuli kao dominantni izbor u POS sektoru. 

Oni ne koriste nikakve tonere ili ribone sa mastilom, već zagrevanjem papira koji je osetljiv na temperaturu - tzv. termo trake, ispisuju potrebne podatke (iz tog razloga su fiskalni računi i osetljivi na sunčevu svetlost). 

Na tržištu postoji veliki izbor ovih uređaja različitih proizvođača. Glavna razlika je u brzini štampe i naravno u kvalitetu samog uređaja. 

Ako otkaz ovakvog uređaja može bitno da ugrozi Vaše poslovanje (prekid poslovanja, zatvaranje lokala, kazne za neizdavanje fiskalnih računa, loša reputacija, ...), sasvim je logično nabaviti uređaje koji će svojom pouzdanošću sve te izazove svesti na minimum. 

Upravo iz tih razloga, Sky POS se kao kompanija koja u fokusu ima kvalitet, opredelila za direktnu saradnju sa vodećim svetskim proizvođačem termalnih štampača - japanskom firmom STAR

Najbolji dokaz njihovog superiornog kvaliteta je i to da uz njih ide i duplo duža garancija  -
čak 4 godine za sve STAR štampače TSP serije 100 u okviru Sky POS ponude.

 

SKY POS PONUDA TERMALNIH ŠTAMPAČA


Sky POS kao firma se od svog početka fokusirala POS sektor. Prepoznati smo na  tržištu kao partner koji svojim klijentima omogućava da celu priču oko POS sistema završi na jednom mestu brzo i lako. 

Shvatajući važnost ovog segmenta poslovanja, uvek smo se trudili da svojim korisnicima obezbedimo ponudu visokog kvaliteta i pouzdanosti. Naš softver je prepoznat na tržištu kao program koji će Vam rešavati probleme, a ne da ih kreira. 

Sličnu filozofiju primenjujemo i u domenu hardvera, pa se trudimo da ostvarimo saradnju samo sa vodećim svetskim proizvođačima POS opreme. Zato smo uspostavili direktnu saradnju sa vodećom svetskim proizvođačem termalnih štampača - japanskom kompanijom STAR. 

Potrudili smo se da obezbedimo paletu proizvoda primerenu našim tržišnim uslovima i sa karakteristikama koje pokrivaju razne potrebe poslovanja. Na Vama je da se opredelite za uređaj koji odgovara Vašim potrebama, a mi ćemo sa zadovoljstvom uraditi sve ostalo. 

Termalni POS štampač STAR serije TSP100

Termalni POS štampač STAR serije TSP100

STAR TSP100 termalni pos štampač dizajniran je sa namerom da postavi nove standarde u POS tehnologiji štampe.

PROČITAJ VIŠE

 

Termalni POS štampač STAR serije TSP100IV

Termalni POS štampač STAR serije TSP100IV

STAR TSP100IV je najnovija generacija termalnih štampača koja donosi značajne novine modernog načina poslovanja.

PROČITAJ VIŠE

 

Termalni POS štampač STAR serije TSP650II

Termalni POS štampač STAR serije TSP650II

STAR TSP650II termalni pos štampač predstavlja najbrži STAR štampač brzine 300mm/sekunda.

PROČITAJ VIŠE

 

Termalni POS štampač STAR serije TSP700II

Termalni POS štampač STAR serije TSP700II

STAR TSP700II termalni pos štampač robusog i svestranog dizajna idealan je za brzu štampu sa velikim brojem računa.

PROČITAJ VIŠE

 

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print3

Termalni POS štampač STAR serije mC-Print3

STAR mC-Print3 je napredna serija termalnih POS štampača koja pruža jednostavno i efikasno štampanje računa i narudžbina kupaca.

PROČITAJ VIŠE

 

PRIMENA TERMALNIH ŠTAMPAČA


Bukvalno su ušli u sve sfere naših života. Maloprodaja, ugostiteljstvo, kurirska dostava, parkinzi, magacini, redovi za čekanje, bioskopi, .. - svuda se primenjuje ova tehnologija termalne štampe. U cilju daljeg smanjenja troškova razvojem novih IT rešenja, oblasti primene termalnih štampača će se samo dodatno širiti.  

  • Primena termalnih štampača u biznisu

U nekim biznis modelima, termalni štampači su postali ključna karika bez koje je nezamislivo poslovanje. Zamislit samo naplatu parkinga bez primene ove tehnologije. Bilo da je reč o njihovoj mobilnoj varijanti ili ne, apsolutno se njihova primena širi iz dana u dan. 

Ipak, najmasovnije se koriste u POS sektoru. To znači - svuda gde ima bilo kakve prodaje robe ili usluga.

  • Primena termalnih štampača u POS sektoru

Neraskidivo su povezani sa fiskalizacijom. Svojim karakteristikama savršeno su se uklopili u potrebe za masovnom i brzom štampom fiskalnih računa. 

Nekada su bili deo fiskalnih kasa, a danas su to uglavnom posebni kompaktni uređaji koji se lako i brzo vezuju na bilo koji računar, mobilni, tablet. Njihova primena unela je revoluciju u domenu fiskalizacije odnosno u prodaji dobara i usluga. 

Dodatno, razvojem internet prodaje i dostave postali su neophodnost u smislu mobilnosti štampanja računa na lokaciji kupca.

BENEFITI PRIMENE TERMALNIH ŠTAMPAČA


Benefiti su značajni i višestruki. Kako u smislu ubrzanja poslovnih procesa, tako i u smislu ekonomičnosti. Nabrojaćmo samo najosnovnije: 

  • Smanjenje troškova - ovakvi uređaji bitno smanjuju troškove. Cena odštampanog računa je vrlo niska i apsloutno prilagođena masovnoj štampi kakva je u POS sektoru. Ne zahtevaju posebno održavanje, a uštede u papiru i energiji su među vodećim u svetu.
  • Pouzdanost - kada za neki tehnički uređaj dobijete 4 godine garanciju, sigurni ste da ste investirali u kvalitet. 
  • Brzina štampe - to je nešto što ih izdvaja od ostalih tehnologija.
  • Kvalitet štampe - više nego dovoljan čak i za vrlo sitnu i preciznu štampu poput QR kodova.
  • Tehnička podrška 24/7 - istinski smo tu za Vas, kad god Vam zatrebamo.
  • Lako povezivanje - termalni POS štampači se mogu povezati brzo i lako na bilo koji uređaj. 
  • Minimalni troškovi eksploatacije - jednostavno ćete zaboraviti i da postoje.
  • Brzo i lako korišćenje i obuka personala - toliko je sve prilagođeno korisniku, da obuka za rad skoro i da nije potrebna.

Posmatrano iz ugla samog biznisa, apsolutno je opravdano investirati u kvalitet uređaja koji mogu svojim otkazom da Vam ugroze poslovanje. Samo jedan potencijalni zastoj će Vam napraviti štetu značajno veću od razlika u ceni između najpouzdanijih uređaja i onih drugih. 

Pri tome, ako termalne štampače nabavite preko Sky POS-a, razlika u ceni je značajno manja u odnosu na razliku u kvalitetu ovakvih uređaja.