Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Iznajmljivanje POS opreme

Iznajmljivanje POS opreme

Iznajmljivanje POS opreme smanjuje visinu početnih investicija


Ako u ovom trenutku razmišljate o pokretanju novog ili proširenju postojećeg biznisa, na pravom ste mestu. Objasnićemo kako možete da iznajmite sve što Vam je potrebno za izdavanje fiskalnih računa (POS opremu) umesto da unapred kupite. Na ovaj način smanjujete troškove u ključnoj – početnoj fazi poslovanja.

Iznajmljivanje POS opreme je mnogo ekonomičnije

Svaki biznis model koji zahteva da izdate fiskalni račun prilikom naplate roba i usluga, podrazumeva da morate imati opremu (i softver) pomoću kojih ćete da izdajete te račune. U moru troškova i briga, koje svako pokretanje poslovanja nosi sa sobom, ovo svakako nije najveći izdatak. Bez obzira na to, zašto ne biste sebe uštedeli bar jednu početnu investiciju u momentu kada Vam je svaki dinar važan? Krenite sa korišćenjem POS rešenja odmah, a plaćajte njihovo iznajmljivanje na mesečnom nivou.

Ušteda kao glavna motivacija za iznajmljivanje 

Upravo je ovo glavna motivacija ozbiljnih menadžera da se odluče za model iznajmljivanja POS opreme umesto za klasičnu kupovinu. Ovo nije jedina prednost iznajmljivanja, pa ćemo pokušati da Vam prezentujemo benefite i razlike ova dva modela nabavke POS uređaja. 

Kod modela kupovine POS opreme je - sve manje više klasično i poznato. Iznajmljivanje POS uređaja je relativno noviji i značajno ređi način rešavanja ovog pitanja, zato ćemo se više fokusirati da Vam pojasnimo prednosti tog modela.  


Svaki početak je težak


Svaki početak poslovanja je težak i opterećen troškovima. Bez obzira na visinu budžeta, troškovi kod većina projekata prevaziđu projektovane kalkulacije. Zato su donosioci odluka vrlo često u situaciji da moraju da odrede prioritete i da na neki način izbalansiraju mogućnosti i potrebe. Iznajmljivanje POS uređaja je upravo korak u tom smeru.

Nema početne investicije

U takvim situacijama, pravo olakšanje predstavlja pomisao da se neki neizostavni troškovi mogu preraspodeliti na duži vremenski period, a da Vaš biznis ni na koji način nije limitiran takvom odlukom. Ako ste u početnoj fazi biznisa, sigurni smo da tako sačuvan novac imate na šta da utrošite. Kasnije, kada se i prihodi stabilizuju, daleko je lakše servisirati obaveze.

Ni proširenje biznisa nije lako

Slična situacija je i kada je u pitanju proširenje postojećeg biznisa. Ako otvarate novi objekat, očekuje Vas gomila troškova i obaveza, koji zahtevaju dosta vremena i resursa. U tim situacijama svako brzo, povoljno i kvalitetno rešenje Vam je dobro došlo.

Nemate trošak amortizacije

Trošak amortizacije nije na Vama. Ovo nije prva stvar koja Vam padne na pamet kada pokrećete poslovanje, ali je u kasnijim fazama upravo amortizacija uloženih sredstava ume da bude presudno važna za kontinuitet poslovanja.


Nema potrebe za proverom boniteta, kreditnih garancija banaka

U sklopu naše biznis politike rizika, odlučili smo se da svojim klijentima u startu pristupimo sa poverenjem. To znači da smo se opredelili da ne insistiramo na svim mogućim načinima zaštite svojih poslovnih interesa i u saradnju krenemo sa puno poverenja. 


Zastareli uređaji prave velike probleme u poslovanju

IT rešenja se danas razvijaju brže nego ikada. Ako se odlučite da kupite POS opremu, vremenom će ona postati zastarela u odnosu na novije uređaje. Jednostavno, nove tehnologije donose i bolje biznis mogućnosti i veće uštede u poslovanju. To samo znači da Vas, pre ili kasnije, opet čeka investicija u POS uređaje, jer Vaša konkurencija već nudi bolju i bržu uslugu. 

Izbegnite ovakav scenario i taj rizik prebacite na Sky POS. Zahvaljujući direktnoj saradnji sa svetskim brendovima, iskusni profesionalci imaju rešenje za takve situacije. 

Instalacija, obuka i – krećete

Naše stručne ekipe dolaze kod Vas, instaliraju svu potrebnu opremu, vrše edukaciju personala i ... to je to. Spremni ste da krenete. Naravno da smo tu za Vas bukvalno u režimu 24/7, kao i za klijente koji su se opredelili za model kupovine uređaja. Apsolutno ne postoji razlika.


Uvek neko brine o opremi

Svaki uređaj, ma koliko kvalitetan bio, može da otkaže. Dobro je kad se u svakom trenutku zna ko je zadužen da se stara o njoj, i kad znate da imate najprofesionalniju moguću tehničku podršku u svakom trenutku. Izdavanje fiskalnih računa je jako osetljivo i država je vrlo netolerantna po tom pitanju. Zato izbegavajte rešenja koja Vam mogu ugroziti celokupno poslovanje.

Iznajmljivanje POS opreme preko Sky POS-a

Svi ovi benefiti su i bili motivacija Sky POS-a da svojim korisnicima ponudi iznajmljivanje POS opreme kao model saradnje. Njih su svesni i mnogi drugi ponuđači POS uređaja na tržištu, ali jednostavno nisu spremni da solidan deo obaveza i rizika preuzmu na sebe. Ne sporimo da je za prodavca POS opreme najlakše odmah prodati i naplatiti neophodnu opremu (i softver). I Sky POS-u je trebalo vremena da postane spreman da svojim klijentima ponudi takav model nabavke POS uređaja. Iza toga stoji saradnja sa vodećim svetskim brendovima fiskalnih rešenja poput (HP, Shuttle, Zebra, Star, SUNMI, Identiv...). 

Sa njima smo sklopili povoljnije dogovore od klasičnih, i tako postali spremni da plasiramo ovaj vid saradnje. Jednostavno, benefite od te neposredne saradnje rešili smo da prenesemo na klijente i tako pokušamo da partnerski podržimo nove projekte.

Iskusni menadžeri, prepoznali su sve prednosti ovakvog modela saradnje, pa sve češće imamo zahtev i od naših starih korisnika da pređemo na model saradnje baziran na najmu POS opreme.

Šta dodatno nudi SkyPOS?

Sky POS  je sa svojim programom pristutan preko deset godina i stekao je reputaciju kvalitetnog softvera na našem i na regionalnim tržištima. Naš kor biznis je i dalje program za vođenje i upravljanje objektima (maloprodaja, ugostiteljstvo, pekare...), a broj korisnika koji iz godinu u godinu raste,  jasno govori o njegovom kvalitetu.

Već duži period vremena, preko nas možete nabaviti ne samo program za vođenje i upravljanje objektima (maloprodaja,ugostiteljstvo, pekare...) već i neophodnu POS opremu. Tako da ste u prilici da u saradnji sa nama, sve možete da završite na jednom mestu, brzo, lako i pre svega kvalitetno. Ako Vam je potreban:

  •  samo softver – nema problema. 
  •  samo POS oprema – tu smo. 
  •  integralno rešenje (i softver i POS oprema) – može, naravno!

Ono što mi možemo da Vam garantujemo je kvalitet u svakom segmentu naših usluga. Naš cilj od starta nije kvantitet, već kvalitet. Od toga ne mislimo da odustajemo.

Rešenje za sve softvere

Zar nije zgodno da na jednom mestu, krajnje povoljno - a pri tom i vrlo profesionalno, završite sve u vezi IT opreme (i softvera) neophodnih za Vaše poslovanje? Bukvalno od ekspertize pa do instalacije, licenciranja, obuke (od Windowsa do poslovnih programa neophodnih za rad objekta).
Tu smo da Vam pomognemo oko svake Vaše dileme.

Dodatni benefiti i za nastavak saradnje

Poštujući poverenje koje nam naši klijenti ukažu, Sky POS nudi značajne benefite ne samo novim korisnicima, već i pri svakom produžetku saradnje. 

Zamenska oprema u roku od 24h

Da je oprema koju ste obezbedili preko Sky POS-a najvišeg kvaliteta govori i činjenica da ona često ima garanciju dužu od uobičajene. U tom periodu, ako se i desi otkaz, mi ćemo Vam obezbediti zamensku opremu u roku od 24h, ne ulazeći u razloge otkaza opreme. Kontinuitet poslovanja naših klijenata je prioritet za nas!