Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

POS oprema - ključ stabilnog poslovnog procesa

POS oprema - ključ stabilnog poslovnog procesa

POS OPREMA

Razvojem IT tehnologija, bitno su unapređene i mogućnosti same POS opreme. Ona je danas postala preduslov za savremen način poslovanja. Zato POS oprema novije generacije može napraviti odlučujuću razliku između Vas i konkurencije. 

Pri tome, uštede postignete njenom primenom, samo kroz automatizaciju procesa i povećanje produktivnosti, nikad brže nisu vraćale uloženo u nju. 

POS oprema je postala glavni izvor informacija o poslovanju u realnom vremenu. To znači da vlasnicima bitno olakšava posao i štedi njihovo vreme. Kroz razne vrste izveštaja i analitike, pomaže u donošenju poslovnih odluka.

Pored toga, POS oprema je postala tačka oslonca za razne integracije i razmene neophodnih podataka sa drugim činiocima sistema (ERP, knjigovodstveni softveri i sl). To celo poslovanje dodatno unapređuje i podiže na još profitabilniji nivo.

Firma Sky POS, koja je godinama prisutna u POS sektoru, ostvarila je direktnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima POS opreme (HP, Star Micronics, Bixolon, Shuttle i Identiv). To nam daje priliku da klijentima koji se odluče za saradnju sa nama, ponudimo jedinstvene uslove kroz modele saradnje: 

Svaki model ima svoje prednosti i mane, na Vama je da izaberete najbolje rešenje za Vaš biznis.

Višegodišnje iskustvo na tržištu, direknta saradnja sa svetskim proizvođačima premium POS opreme našim sadašnjim i budućim korisnicima donosi sledeće benefite:

 • sve završavate na jednom mestu, brzo i lako, po jedinstvenim uslovima,
 • mogućnost izbora najkvalitetnije POS opreme na našem tržištu,
 • tehničku podršku u korišćenju POS opreme u režimu 24/7,
 • Sky POS na sebe preuzima rizik otkaza opreme iz bilo kog razloga odnosno dobijanje zamenskog uređaja u roku od 24h, za Shuttle i Star opremu pod garancijom, bez obzira na uzrok kvara,
 • kvalitetnu i detaljnu obuku Vašeg personala,
 • visoke performanse i dugovečnost opreme,
 • uvođenje POS opreme u poslovanje bez ugrožavanja i zastoja tekućeg poslovanja,
 • visoki nivo bezbednosti i pouzdanosti u radu,
 • kompatibilnost i laka integracija sa drugim softverima u cilju otvaranja novih poslovnih mogućnosti.

Svesni važnosti odabira POS opreme za Vaše buduće poslovanje, potrudili smo se da Vam na jednom mestu ponudimo više kvalitetnih rešenja za svaku od vrsta POS opreme:

 • ALL IN ONE RAČUNARI
 • DESKTOP POS RAČUNARI
 • TERMALNI POS ŠTAMPAČI POTVRDA
 • MOBILNI TERMALNI POS ŠTAMPAČI POTVRDA
 • BAR KOD ČITAČI
 • ČITAČI KARTICA
 • SOFTVERSKA MIDDLEWARE REŠENJA


ALL IN ONE RAČUNARI

Ova vrsta računara nastala je kao odgovor na potrebe tržišta da se u jednom uređaju nađe kompletan računar. Time se značajno štedi na prostoru i dobija na ergonomičnosti i funkcionalnosti, što je za mnoga prodajna mesta veoma važno. Broj kablova sveden je na minimum, a primenom touch screen tehnologije, maksimalno ubrzan rad i smanjena potreba za korišćenjem miša ili tastature.  

Ovakav vid računara postaje sve traženiji u maloprodajnom i HoReCa sektoru, jer je razlika u ceni između njih i klasičnih računara postala krajnje uporediva, a benefiti značajni u smislu da:

- Štede vreme i prostor,

- Jednostavni su za korišćenje, 

- Veoma izdržljivi i otporni na vlagu i prašinu,

- Poboljšavaju i ubrzavaju poslovne procese, 

- Čine celokupno poslovanje bezbednijim i lakšim, 

- Modernim dizajnom ostavljaju pozitivan utisak.

Sky POS je ostvarilo direktnu saradnju vodećim svetskim brendovima u oblasti All In One računara i ponosno ističemo da smo, kao retko ko:

 • zvanični prodajni partner Shuttle brenda za Srbiju
 • zvanični HP Business Partner

Zahvaljujući tome, u prilici smo da Vam po jedinstvenim uslovima ponudimo najbolje iz njihovih ponuda. Rado ćemo Vam pomoći da otklonite sve nejasnoće i dileme ako ih imate oko izbora i softvera i hardvera. Cilj je da Vam omogućimo da na brz i efikasan način, na jednom mestu, zaokružite celu priču.

Konkretno, to znači da samostalno ili u saradnji sa nama, konfigurišite All In One računar baš po Vašim potrebama. Izbor je zaista veliki.

U ponudi imamo različite modele All In One računara renomiranog svetskog proizvođača POS opreme Shuttle:

All In One Shuttle računari


- Shuttle X50 - Najprodavanija serija All In One Shuttle računara,

- Shuttle P22 - All In One računar najmanjih dimenzija sa 11,6-inčnim ekranom,

- Shuttle P52 - Serija All In One računara sa Full HD multi-touch ekranom,

- Shuttle P92 - Najveći model sa 19,5-inčnim multi-touch ekranom.

U ponudi imamo različite modele All In One računara renomiranog svetskog proizvođača POS opreme HP:


- HP Engage One Essential

- HP Engage One

- HP Engage One PRO

- HP Engage Express

Koji god model da izaberete, znajte da ste izabrali vrhunski svetski kvalitet i da ste time na duži rok rešili ovo pitanje. Sigurni smo da ćete pri tome i funkcionalno i estetski oplemeniti Vaš prostor i unaprediti poslovanje u skladu sa Vašim afinitetima.


DESKTOP POS RAČUNARI
Desktop POS računari predstavljaju sjajan izbor za različita zahtevna radna okruženja čiji su primarni kriterijumi robusnost i ekonomičnost sistema. 

Neki od polja primene su - POS programi, digitalne reklame, kiosk, kancelarijski računari...

U ponudi imamo desktop konfiguraciju renomiranog svetskog proizvođača POS opreme Shuttle:

- Shuttle DS - tanak računar zapremine 1.3 litra industrijskog dizajna,

- Shuttle XH - mini računar zapremine 3 litre prelepog dizajna,

- Shuttle Edge - industrijski mini računar sa montažom na VESA/DIN šinu i različitim opcijama.

 

TERMALNI POS ŠTAMPAČI POTVRDA


Sky POS je direktni i ovlašćeni uvoznik STAR Micronics štampača za Srbiju.

Kompanija STAR osnovana je u Japanu 1947. godine, Star Micronics Co. Ltd., predstavlja jednu od najvećih svetskih proizvođača štampača, koja je razvila niz proizvoda za prodajna mesta koja uključuju neke od najnaprednijih tehnologija štampanja dostupnih danas.
STAR štampači serije TSP100 dolaze sa 4. godine garancije prema krajnjim korisnicima što je još jedan dokaz kvaliteta.

U ponudi imamo više vrsta štampača ovog proizvođača, različitih karakteristika - od najbržih do najrobusnijih: 

- STAR TSP100 - termalni pos štampač dizajniran je sa namerom da postavi nove standarde u POS tehnologiji štampe.

- STAR TSP650II - termalni pos štampač predstavlja najbrži STAR štampač brzine 300mm/sekunda.

- STAR TSP700II  -  termalni pos štampač robusnog i svestranog dizajna idealan je za brzu štampu sa velikim brojem računa.

- STAR mC-Print3 - termalni pos štampač pruža jednostavno i efikasno štampanje računa i narudžbina kupaca.

MOBILNI TERMALNI POS ŠTAMPAČI POTVRDA

Mobilni termalni štampači Star


Savremeni biznis modeli, često podrazumevaju rad Vašeg personala na terenu ili mobilnost radnika u okviru samih objekata. Automatizacijom takvih procesa, postižu se ogromne uštede (kuriri, konobari, zaposleni u maloprodaji, magacioneri, logističari...). 

To znači da je često potrebno i nešto odštampati na licu mesta kako bi se poslovni proces potpuno zaokružio (fiskalni računi, razne vrste nalepnica, barkodovi, cene, priznanice, karte), a za to su nam idealni kompaktni ali moćni - mobilni termalni štampači.

Ponudu mobilnih termalnih štampača Sky POS-a, isključivo čine uređaji koji su se dokazali u realnim uslovima poslovanja, pogotovu u POS sektoru. Neće Vas izneveriti ni leti ni zimi, na terenu ili u untrašnjosti nekog objekta, jako su brzi i laki za korišćenje i obuku, da se jednostavno povezuju sa ostalom opremom - na mnogo načina.

Trenutno, Sky POS ponudu čine modeli dva vodeća svetska brenda Star i Bixolon:

- STAR SM-L200 - bluetooth mobilni štampač potvrda i etiketa do 2 inča (58mm) kompaktnog oblika i savremenog izgleda.

- STAR SM-230i - super kompaktan mobilni Bluetooth štampač nove generacije sa automatskim uparivanjem.

- Bixolon SPP R200III - za korisnike koji traže kvalitetan i brz mobilni štampač od 2 inča (58 mm), ovaj štampač je pravi izbor.

- Bixolon SPP R310 - mobilni štampač od 3 inča koji nudi skup sjajnih performansi, izdržljiv dizajn kao i Wi-Fi konekciju.

BAR KOD ČITAČI

Nudimo Vam više modela vrhunskih bar kod skenera renomiranog svetskog proizvođača Zebra, koji se mogu prilagoditi svakom biznisu i svakom radnom okruženju:

- Zebra LS1203 - ubrzava procese i povećava operativnu efikasnost čim ga uključite

- Zebra DS2208 - 1D/2D skener sa kablom i postoljem

- Zebra DS2278 - bežični 1D/2D skener

- Zebra DS9308 - handsfree 1D/2D skener malih dimenzija ali velikih mogućnosti

 

ČITAČI KARTICA

Čitači kartica Identiv su pouzdani i robusni čitači kartica koji obezbeđuju brz i efikasan rad sa lokalnim procesorom fiskalnih računa, ali mogu da se primene i u oblastima kao što su: E-banking, elektronski ID, sigurnosno prijavljivanje na mrežu, kao i online kupovina. U ponudi imamo više različitih rešenja. 

 

SOFTVERSKA MIDDLEWARE REŠENJA 

Već smo napomenuli da se POS oprema nametnula kao platforma na koju se mogu osloniti drugi softveri. Brzom i lakom integracijom, softveri ostvaruju sinergiju koja dovodi do bitnog unapređenja performansi sistema i otvara nove dimenzije poslovanja. Tipični primeri za to su:

- Softversko rešenje za IPS plaćanja - ePlatiša - Softversko rešenje za IPS plaćanja koji ima za cilj da omogući brzu i laku elektronsku naplatu Vaše robe i usluga, 

- Softversko rešenje za upravljanje POS terminalima - ePlatiša - Automatizacija razmene podataka između POS terminala i poslovnog softvera, 

- LPFR eFiskalizator - sertifikovani softverski Lokalni Procesor Fiskalnih Računa.

 

DA LI VAM JE POTREBNA POS OPREMA?

Ako ste bili u nedoumici, nadamo se da smo Vam bar delimično pojasnili zašto je POS oprema neophodna u modernom poslovanju. Znajte da su mnogi već iskoračili u tom smeru.

Sa odgovarajućom POS opremom, Vaše poslovanje postaje efikasnije i modrnije. Kreiranjem raznih izveštaja, pomaže Vam da sagledate poslovanje u svakom trenutku, štedi novac i otvara mogućnosti za kreiranje da Vaša usluga bude brža i efikasnija. 

Primenom adekvatne i kvalitetne POS opreme, mnogi procesi se automatizuju, produktivnost raste a smanjuju se troškovi.

Ako ste bili u nedoumici, nadamo se da smo Vam bar delimično pojasnili zašto je POS oprema neophodna u modernom poslovanju. 

Jednostavno to je put kojim će pre ili kasnije svi krenuti.

Uvek je bolje imati startnu prednost, a najgori scenario je zaostajati za konkurencijom.

Uštedite vreme, ubrzajte proces i povećajte profit uz pomoć Sky POS opreme.