Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

POS kasa

POS kasa

 

POS KASA 

Današnji POS sistem, kao i POS kasa, prevazilaze očekivanja u pogledu procesiranje prodaje, praksa je to dokazala, ali dosta toga treba uzeti u obzir pri izboru i kupovini, o čemu će ovde i biti reči.

U zavisnosti od toga da li ste prodavnica, pekara, kafić ili restoran, sami birate POS kasu. Vi zapravo tražite paket po meri vašeg poslovanja!

Svaki moderan POS sistem danas ima implementirane i optimizovane procese rada, namenjene vašoj delatnosti. Kako sve to funkcioniše i čime se voditi u samoj pretrazi, sledi u nastavku posta.

Najbolja POS kasa za vašu prodavnicu, restoran ili neki drugi manji ili veći biznis, zavisiće od toga šta vam je potrebno, kao i od budžeta, što je često i presudan faktor u kupovini.

Sa današnjom, raznolikom ponudom POS kasa, vlasnici se često pitaju „Koji je najbolji sistem POS kase za moje poslovanje?

Bez obzira da li ste u maloprodaji ili ugostiteljstvu, sigurno postoji odgovarajuća POS kasa, koja odgovara vašim potrebama, ali morate ući dublje u to kako koji sistem funkcioniše, što će vas odvesti ka tome da odaberete pravi sistem, kao i POS kasu za vaše poslovanje.

 

Šta je POS kasa?

Sistem prodaje (POS), poznat i kao moderna elektronska kasa, postaje neophodno sredstvo za mnoge firme. Maloprodaja i ugostiteljska industrija koriste POS kase za efikasniji rad koje sadrže funkcije poput:

• upravljanja zalihama,

• finansijskog izveštavanja, 

• dostupne su i sa različitim preformansama, sa ciljem da  udovolje potrebama različitih poslovanja.

Ne jedan ili dva, na tržištu su dostupni veći broj POS rešenja. Iako postoje brojne opcije, što će vam u velikoj meri otežati izbor, današnja POS rešenja nude i više dodatnih funkcija, a na vama je pronađete onaj koji odgovara vašem poslovanju.

Kako odabrati pravu POS kasu? 

Koje karakteristike treba uzeti u obzir? 

Kako ovu investiciju učiniti vrednom? 

Sigurno imate mnoštvo ovakvih pitanja, pa hajde da pokušamo da pomognemo.

Razmatranje integracije od suštinskog je značaja kod odabira POS kase za vaše poslovanje. Moderan softver trebao bi da vam omogući jednostavno povezivanje različitih alata u poslovanju, kako bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način.

Obrada prodajnih transakcija važan je deo vođenja poslovanja, a sistem POS kase koji kupujete da biste upravljali tim uplatama je važna odluka. 

Imajte na umu da neke napredne funkcije možda i nisu funkcionalne za vaše poslovanje, ali greška mnogih je i ulaganje u zastarele sisteme. 

Današnja POS rešenja mogu, pre svega da kontrolišu:

• praćenje i izveštavanje o prodaji, 

• analitiku, 

• zalihe, 

• mobilno povezivanje, 

• upravljanje podacima o klijentima, zaposlenima 

• i još dosta toga.

 

Uz pravi softver i sama POS kasa postaje nešto više od sigurnog mesta za odlaganje novca:

• mogućnost uštede novca, 

• brzu obradu transakciju kupaca,

• precizno vođenje evidencije.

 

Tradicionalna Vs POS kasa

Na raspolaganju je nekoliko sistema koji vam pomažu u obradi i upravljanju prodajnim transakcijama. Kase se danas mogu svrstiti u 3 kategorije: tradicionalne blagajne, POS kase ili mobilne POS kase (… o mobilnoj kasi pričaćemo nekom drugom prilikom).

Kada je u pitanju POS kasa, sistem koji bi trebalo da odaberete zavisiće od:

• veličine vašeg preduzeća, 

• industrije, 

• budžeta, 

• funkcija koje su vam potrebne i

• vaših ličnih potreba.

 

Tradicionalna blagajna

Mislimo da na ovde nema sta mnogo ni da se kaze, ali da pomenemo da je tradicionalna kasa, poznata i kao elektronska kasa, osnovni sistem koji se koristi za upravljanje prodajom. 

Tradicionalna blagajna obično sadrži mašinu za dodavanje i fioku za gotovinu. Njene mogućnosti su bazične jer ona u suštini samo zbraja prihode, automatski primenjuje porez na promet, ako je potrebno i generiše ukupan iznos. Ladica za gotovinu otvara se kada se izdaje štampana potvrda.

Ovaj sistem je zastareo, nije više popularan i praktičan kao nekada, ali je dobar primer poređenja, kako bi ste i sami videli prednosti POS kase.

 

POS kasa

POS kasa, poznata i kao POS sistem, naprednija je od tradicionalne kase i koriste, kako ugostiteljski objekti, pekare, tako i maloprodaja. Ovi modernizovani sistemi mogu uraditi mnogo više od zbirnog broja i štampanja računa.

POS kasa je kompjuterizovani registar, povezan sa širim sistemom kontrole i obično obrađuje prodaju i prihvata plaćanje. 

Današnji POS sistemi prate nivo zaliha i izveštavaju o njima, prate obrasce prodaje, pa čak i prate podatke o kupcima, putem programa lojalnosti (loyality program).

 

POS System - SKY POS

U zavisnosti od funkcija koje su vam potrebne, možete odabrati veoma jednostavan POS sistem ili onaj koji ima napredne mogućnosti i integriše se sa poslovnim aplikacijama treće strane, poput vašeg računovodstvenog softvera i dr. 

Potpuno integrisani sistem prodaje može automatizovati poslovanje, smanjiti ljudske greške i povećati efikasnost poslovanja.

 

MALOPRODAJA

Znamo za izazove sa kojima se suočava maloprodaja i naš sistem Sky POS može da vas naoruža svim alatima potrebnim za pokretanje uspešne prodaje.

Sky POS kasa će da racionalizuje vaše poslovanje, poveća efikasnost i pomogne vam da brže obavite posao. Dobićete na vremenu koje možete provesti služeći svojim kupcima i razmišljajući o novim idejama ili jednostavno radeći stvari koje istinski volite.

Sky POS program namenjen je svim maloprodajnim objektima koji imaju fiskalne uređaje i omogućava brz rad prilikom izdavanja:

• fiskalnih računa, 

• bezgotovinskih računa, i

• izrade kalkulacija (ulaz robe), 

• kao i mnogih drugih opcija. 

Bez napora možete da prodajete, upravljajte, izveštavajte i razvijajte svoje maloprodajno mesto.

 

Plaćanje karticom

 

PROGRAM ZA UGOSTITELJE

Naša specijalnost su ugostitelji. I sami smo se nekada bavili ugostiteljstvom i znamo sve Vaše probleme u poslovanju. Sky POS program za ugostiteljstvo jedinstveni je sistem za vođenje i upravljanje ugostiteljskih objekata. Osmišljen i dizajniran tako da restoranima i kafićima pruži sve potrebne alate, kako bi se ubrzao servis i povećala efikasnost poslovanja.

 

SKY POS kasa

Šta je to što je privuklo naše klijente i zašto baš Sky POS:

• Izdavanje računa jednim klikom

• Podrška mušterijama

• Upravljanje zalihama, 

• Kreirajte promotivne ponude

• Različiti načini plaćanja

• I dr.

Bezkontaktno plaćanje karticom

 

SKY POS KASA - Snažni, inovativni i fleksibilni

Osnovna konfiguracija Sky POS-a sastoji se od intuitivne blagajne i inovativnog softvera za upravljanje. 

Trgovci, pekari i ugostitelji vole prilagođeni i intuitivni interfejs softvera, kao i njegove karakteristike i integracije. 

Međutim, shvatamo da je svako preduzeće jedinstveno, iz tog razloga vas pozivamo da detaljno pogledate naš softver i vidite da li zadovoljava vaše potrebe:

 

Besplatan demo

Ko ne bi želeo više prometa, veću prodaju i puno lojalnih kupaca? Uz Sky POS to je i moguće.

 

Neograničene mogućnosti

Upravljajući sopstvenim restoranom, Sky POS kasa nudi vam gotovo neograničene mogućnosti za povezivanje dodatnih sistema - bilo da je hardver ili softver - za povezivanje sa vašom kasom. 

Kao hardver, svaki uređaj može da se poveže na Sky POS sistem, bilo da su to vage, skeneri, čitači kartica, prikazi korisnika, printeri ili slično. Vaše želje i ideje su praktično neograničene.

 

Mobile frinedly

Sky POS i Sky tablet aplikacija - namenjene za operativan rad konobara, prodavaca, šankera, čekera na lokaciji. Aplikacije rade u offline/online režimu što znači da ako nemamo Internet konekciju Sky POS aplikacija radi nesmetamo i operativno. 

 

SKY POS - Sve potrebne Informacije na dohvat ruke

Mnoštvo različitih izveštaja koje možete sami definisati, olakšaće vam poslovanje, jer imate potpuni pregled na jednom centralizovanom mestu! 

Sky POS program vas pokriva u svim oblastima poslovanja - od promocija i funkcija lojalnosti, do pametnih izveštaja i ciljeva prodaje. Možemo vam pomoći da rastete u svakom pogledu.